AMIDŽIĆ UPOZNAO SINOVE: Emotivan susret naslednika voditelja Pinka, prizor RAZARA SRCA! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Ognjena Amidžića objavila emotivnu fotografiju!

AMIDŽIĆ UPOZNAO SINOVE: Emotivan susret naslednika voditelja Pinka, prizor RAZARA SRCA! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova partnerka Mina Naumović nedavno su postali roditelji, a sinu su dali ime Perun. Ova srećna vest obradovala je brojne njihove obožavaoce koji su im uputili predivne poklone. Mina je na svom Instagram profilu podelila emotivni trenutak iz njihovog doma, prikazujući kako Perun provodi vreme sa starijim bratom Matijom, Ognjenovim sinom iz prethodnog braka.

Naime, u opisu fotografije, Mina je zahvalila svima na poklonima, ističući time podršku koju su dobili od svoje okoline.

Dragi ljudi, hvala svima na predivnim poklonima koje nam šaljete - napisala je Mina u opisu fotografije.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Ognjenov sin Matija sa bratom Perunom

Podsećanja radi, Ognjen je nedavno podelio svoje emocije uoči susreta svoja dva sina, te priznao da jedva čeka da se njih dvojica upoznaju, kao i da veruje da će taj trenutak biti poseban.

Jedva čekam da Matija upozna mlađeg brata, mislim da i on jedva čeka. Priroda je čudo, mislim da će biti posebno čim se vide - rekao je on tada, preneo je Blic, i dodao:

Republika

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić sa sinom Perunom

- Kada su važne stvari u pitanju, deca, ja uvek imam strahove. Samo je važno da je zdrav i da sve bude okej. Mina je drugačiji tip, ona je lafčina. Sve podnosi lako, brzo se snalazi. Ona mi pravi lakoću u životu i to je savršeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Neško

22.03.2024 23:38

Divno.. treba još pet šest da napravi snimcima,i kad porastu da svi budu voditelji ,i da kulturološki uzdižu Srbiju ka i njihov babo..

Nina

07.04.2024 10:45

Ognjene, Perun zvuci dobro. Ime naseg boga . Cestitke.