HARIS ŽESTOKO PONIZIO MELINU: Uhvatiće se za GLAVU kada bude videla šta je rekao za nju! ŠOK!

Autor:

Zabava

21.03.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač novom izjavom o bivšoj supruzi šokirao javnost, neće joj biti dobro!

HARIS ŽESTOKO PONIZIO MELINU: Uhvatiće se za GLAVU kada bude videla šta je rekao za nju! ŠOK!

Foto: ATA Images

Vest o razvodu Harisa i Meline Džinović odjeknula je kao bomba u javnosti. Nakon dve decenije skladnog braka, poznati pevač je odlučio da progovori o detaljima kraha njihove nekada idilične bračne zajednice. Haris je istakao da ne želi previše da priča o privatnom životu, ali je naglasio da nije ljut zbog naslova i vesti koje su se pojavile u medijima, te svoju, sada već bivšu suprugu, nazvao "gospođicom koja je polupoznata".

Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan razvod. Prevareni muž zadnji sazna, nije to neko izmislio bezveze. Nemojte ništa da me pitate o razvodu, nisam ja nju ostavio nego ona mene. Nisam spreman za novu ljubav! Nije lako kada vam se rastavi porodica, ali iz svake bitke izađes jači, mora da se nastavi... - istakao je pevač, prenosi Alo, te kratko otkrio kako se nosi sa medijskom prašinom koja se digla oko njega i Meline:

Republika

Foto: ATAImages, Shutterstock

Haris i Melina Džinović se razvode

- Nisam ljut zbog naslova i vesti, ja sam poznat, a i gospođica je polupoznata, tako da je to normalno.

Podsetimo, prošlo je mesec dana od vesti da se njih dvoje razvode, a Haris je nedavno otvorio dušu o razvodu.

Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje - ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? - rekao je Haris pred kamerama televizije "Una".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milan

21.03.2024 23:19

Joj šta jij je rekao!

Suzana

24.03.2024 13:45

Zasto ponizio,rekao je covek istinu. Prava istina je da nije bilo njega i njegovih para bila bi poznata u nekoj kasabi gde je i rodjena. Nedavno je snimljen iz blizine i on, jadan covek, izgleda jezivo,kompletan starac,naravno izgled u skladu sa godinama.Sve sto se dogodilo je logican sled dogadjaja,to je i njemu jasno,samo je pitanje kako ce da "izhendluje",ha,ha,ha...