HARIS DŽINOVIĆ SAZNAO KO JE FUDBALER S KOJIM GA JE VARALA MELINA: Potvrđen razlog pevačevog kraha braka!

Autor:

Zabava

07.03.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Republika prva pisala, Melina Džinović prevarila je supruga Harisa sa bivšim fudbalerom, što je sada potvrdio i pevač.

HARIS DŽINOVIĆ SAZNAO KO JE FUDBALER S KOJIM GA JE VARALA MELINA: Potvrđen razlog pevačevog kraha braka!

Foto: ATAImages, Shutterstock

Jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, Haris i Melina Džinović, nakon 22 godine zajedničkog života i 10 godina braka, odlučili su da stave tačku na svoju odnos i razvedu se. Ova vest odjeknula je poput bombe u domaćim mediima i javnosti, i tako izazvala brojne reakcije. Naširoko se spekulisalo koji bi mogao biti razlog njihovog raskola, međutim, kako je Republika tada ekskluzivno saznala, u njihov brak se umešala treća osoba, što je sada potvrdio i proslavljeni pevač.

Naime, Haris je u nedavnoj izjavi za hrvatske medije otkrio da je zbog Melinine prevare odlučio da stavi tačku na svoj brak, ali da mu rastanak s njom i nije toliko teško pao.

- Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna. Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao - rekao je Haris, pa otkrio šta misli pod tim:

Republika

Foto: ATA Images

Haris i Melina Džinović se razvode zbog prevare

- Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom.

Džinović je zatim istakao da ga bračni brodolom nije slomio, ali da je njegovoj deci razvod roditelja poprilično teško pao.

- Inače bih sedeo u kući, tugovao, ne bih pevao, ne bih išao po koncertima, ne bih radio, ne bih se smejao... Deca su poprilično velika, ali nije im to lako palo - rekao je Haris, prenosi In Magazin.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Haris i Melina Džinović se razvode zbog prevare

Podsećanja radi, kako je Republika prva pisala, modna dizajnerka Melina Džinović je već izvestan period u emotivnom odnosu sa jednim bivšim fudbalskim reprezentativcem, a sada uspešnim biznismenom koji ima unosne poslove u inostranstvu.

Melina je već duže vreme u šemi sa jednim bivšim fudbalerom koji je ranije igrao u našoj reprezentaciji. On se sada bavi biznisom, i to u inostranstvu, gde ima unosne poslove. Varala je Harisa i to traje već neki period, ali su sad odlučili da konačno stave tačku na brak, koji je ionako već bio na klimavim nogama. Haris je napustio porodičnu vilu, a Melina je tamo ostala sa decom - otkrio je tada izvor za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Brka

07.03.2024 10:38

E brko brko

Odgovori 36 6
Joki

07.03.2024 13:06

Isto tako sve sam davao za ljubav nisam sebi uzimao da bi od male rumunke napravio ženu.Deset godina sam joj udovoljavao misleći da je ljubav aona je samo završila šta joj je trebalo i otišla.Pazite momci teški smradovi su medju nama!

Odgovori 79 19
Bgd

07.03.2024 13:41

@Joki - @joki: ti si bio njen musterija

Odgovori 37 18
Rade

07.03.2024 18:03

Bilo joj dosadno kući i počela je da švrlja. To je njena zahvalnost što si se ponašao prema njoj kao da je princeza. Kao da nisi mogao da biraš, ali si verovao da je ona ljubav tvog života. Glavu gore : Nije život jedna žena... 🤔🤙👎

Odgovori 68 5