SMENJENA JOVANA JEREMIĆ! Voditeljka Pinka dobila ZAMENU, evo ko će voditi jutarnji program (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo šok snimak sa Pink televizije!

SMENJENA JOVANA JEREMIĆ! Voditeljka Pinka dobila ZAMENU, evo ko će voditi jutarnji program (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, po svemu sudeći, dobila je zamenu u "Novom jutru", te će umesto nje emisiju voditi pevačica i deklarisana prostitutka, Elektra Elit.

Naime, kako je otkrila u svojoj najnovijoj objavi na društvenoj mreži "Iks" (nekadašnji Tviter), kontroverzna pevačica je donela odluku da pomogne Jeremićevoj i preuzme njenu ulogu ispred kamere.

- E, kaži Jovana... Aha, sutra ne možeš da vodiš? Ništa, menjam te ja, ljubavi. Opušteno! Hajde, na vezi smo... Ljubim te - rekla je Elektra u navodnom razgovoru sa popularnom voditeljkom, te joj poželela da uživa svojim partnerom, biznismenom i vlasnikom pekarske industrije Draganom Stankovićem, dok je ona menja na ružičastoj televiziji:

 

 

- Znači od danas, petak, subota, nedelja, pa možda čitava nedelja, možda čitav mesec... Zavisi kad Jovanica umesi pogačice sa njenim suprugom! Možda i ja odem da pomognem dotičnom gospodinu, neke krosane da napravilm ili tako nešto. Dragi gosti, od danas sa vama jutarnji program sa Elektrom Elit! Taka-raka-tak!

Elektra je, inače, u okviru svoje objave koja je za kratak period postala viralana na društvenim mrežama, dodala opis "šer na maks". Nakon snimka, ni pevačica, a ni Jeremićeva se nisu oglašavale, međutim, kako se pretpostavlja, reč je o šali koja se mnogim korisnicima dopala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading