GDE JE BIO PRINC VILIJAM KADA JE KEJT MIDLTON OTKRILA DA IMA RAK? Kraljevska porodica šokirala javnost!

Autor:

Svet

22.03.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejt ima snažnu podršku porodice.

GDE JE BIO PRINC VILIJAM KADA JE KEJT MIDLTON OTKRILA DA IMA RAK? Kraljevska porodica šokirala javnost!

Foto: Tanjug AP

Princ Vilijam je nedavno otkrio javnosti da je njegovoj supruzi, vojvotkinji od Kembridža Kejt Midlton, dijagnostikovan rak. Ova neočekivana vest je došla neposredno pre događaja na koji su trebali da prisustvuju, što je izazvalo pitanja o odsustvu princa sa te ceremonije. Međutim, sada je jasno da je razlog za to bio upravo otkriće o Kejtinom zdravstvenom stanju.

Pružanje podrške porodici

Nakon saznanja o Kejtinom zdravstvenom stanju, princ Vilijam je preusmerio svoju pažnju na porodične obaveze, pružajući podršku svojoj supruzi i brinući se o njihovoj deci. Očekuje se da će kraljevski članovi okupiti oko Vilijama kako bi mu pružili podršku u ovim teškim trenucima.

Porodična podrška u teškim trenucima

Važno je napomenuti da Kejt ima snažnu podršku svoje porodice tokom ovog izazovnog perioda. Njeni roditelji, Kerol i Majkl Midlton, kao i sestra i brat, Pipa i Džejms, su prisutni i pružaju joj podršku u njihovom porodičnom domu u Berkširu.

Princ Vilijam i obaveze kraljevske porodice

Princ Vilijam je već prilagodio svoje kraljevske dužnosti kako bi mogao da provede više vremena sa porodicom, s obzirom na Kejtino zdravstveno stanje. Njegova odluka da se povuče sa javnih događaja i da se posveti porodici pokazuje njegovu predanost supruzi i deci.

Parastos kralju Konstantinu

On je nedavno iznenadio javnost odlukom da ne prisustvuje parastosu kralju Konstantinu grčkom. Razlog za ovu odluku je opisan kao "lične prirode", a iako je izostao sa ovog događaja, članovi kraljevske porodice su bili prisutni, uključujući kraljicu Kamilu i princa Endrua.

Ovo otkriće o Kejtinoj borbi sa rakom je izazvalo veliku pažnju javnosti i pokrenulo diskusije o podršci porodice u teškim trenucima. Sada kada je javnost obaveštena o Kejtinom zdravstvenom stanju, možemo očekivati da će princ Vilijam i kraljevska porodica nastaviti da pružaju podršku vojvotkinji od Kembridža u njenoj borbi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading