HOROR NA ŽURCI NA FLORIDI! Među deset upucanih i POZNATI SPORTISTA!

Autor:

Sport

28.04.2024

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik šerifa grada Senforda istakao je da je do pucnjave došlo nakon verbalne rasprave koja je eskalirala u pucnjavu.

HOROR NA ŽURCI NA FLORIDI! Među deset upucanih i POZNATI SPORTISTA!

Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Jedan uobičajeni noćni izlazak u gradu Senford na Floridi pretvorio se u pravu noćnu moru za poznatog NFL igrača Tenka Dela. Naime, tokom jedne žurke, 16-godišnjak je otvorio vatru u baru, što je rezultiralo ranjavanjem Dela i još devetoro ljudi. Prema izveštaju portala „Florida Today“, pucnjava se dogodila malo posle ponoći, nakon što je verbalni sukob eskalirao u oružani napad.

Zamenik šerifa grada Senforda istakao je da je do pucnjave došlo nakon verbalne rasprave koja je eskalirala, ostavljajući prisutne u šoku i strahu. Srećom, i pored velikog broja povređenih, niko nije životno ugrožen, što je donekle umirilo javnost nakon ovog uznemirujućeg incidenta.

Šesnaestogodišnji osumnjičeni je uhapšen i odveden u centar za maloletnike.

Optužen je za pokušaj ubistva, pucanje iz oružja na javnom mestu i ilegalno posedovanje vatrenog oružja. Pucnjava se dogodila tokom noćne žurke u Sandfordu, oko 30 kilometra severno od Orlanda.


Javnost je sa strepnjom čekala informacije o zdravstvenom stanju NFL zvezde Tenka Dela. Srećom, iz Hjuston Teksansa stigla je ohrabrujuća vest da je Del zadobio manju ranu i da je pušten iz bolnice u dobrom stanju. Očekuje se da će javnost biti redovno informisana o njegovom oporavku i novim informacijama u vezi sa incidentom.

Ovaj događaj je još jedan u nizu tragičnih incidenata koji su potresli zajednicu, a istovremeno je podsetio javnost na ozbiljnost problema nasilja i oružja u društvu, posebno kada su mladi ljudi u pitanju.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading