PARTIZAN NIJE ISKORISTIO ZVEZDIN "POKLON": TSC opet bolji od crno-belih u Humskoj!

Autor:

Sport

28.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana poraženi su na svom terenu od TSC rezultatom 1:2 u drugom kolu plej ofa Superlige Srbije.

PARTIZAN NIJE ISKORISTIO ZVEZDIN "POKLON": TSC opet bolji od crno-belih u Humskoj!

Foto: Starsport

Igrači Partizana kao da su preneli onu igru sa prethodnog večitog derbija u Kupu na teren JNA danas protiv TSC i definitivno se oprostili od titule šampiona Srbije, pošto je sada Zvezdi potrebno svega dve pobede da reši pitanje prvaka.

FK PARTIZAN - FK TSC 1:2 (1:1)

'35 Natho; '29 Ćirković, '76 Jovanović
Republika

Foto: Starsport

Partizan - TSC

Iako su obe ekipe ušle čvrsto u meč, gosti su umeli da iskoriste svoju prvu ozbiljniju šansu i u 29. minutu povedu preko Ćirkovića posle propusta u odbrani crno-belih.

Međutim, ekspresno je odgovorio Bibars Natho prelepim pogotkom iz slobodnog udarca pri kom je "ubio pauka" u golu koji je čuvao Ilić. Bez nekih većih uzbuđenja igralo se sve do poslednjih 15 minuta susreta kada je Saša Jovanović posle svega četiri minuta provedenih na terenu ponovo doveo TSC u vođstvo. Nije se domaći tim predavao, pa je tako Kastiljo ponovo izjednačio rezultat za domaće, ali je nakon nešto duže VAR provere pogodak Ekvadorca poništen. To je bila poslednja nada bezidejnog i bledog Partizana koji je pokušavao da do kraja dođe do remija, ali nije uspeo i nakon ovog je zakomplikovao sebi situaciju i u borbi za drugo mesto, jer mu današnji rival diše za vratom sa četiri boda manje.

TOK MEČA

KRAJ MEČA

84. minut - Partizan je izjednačio, ali je Kastiljov pogodak poništen zbog nedozvoljene pozicije!

76. minut - Saša Jovanović je posle četiri minuta na terenu doveo TSC ponovo u vođstvo! Na sjajan način je reagovao glavom i savladao nemoćnog Jovanovića.

60. minut - TSC je imao ogromnu priliku da preko Pantovića ponovo povede, ali je igrač gostiju iz izgledne pozicije šutirao preko gola!

POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

 

 

35. minut - KAKAV GOL NATHA! Partizan ekspresno izjednačava preko Izraelca koji je prelepo pogodio iz slobodnog udarca!

 

 

29. minut - GOL! 0:1! Ćirković je savladao Jovanovića ni iz čega! Prošao je po strani Pantović i pronašao usamljeno krilo TSC kome nije bilo teško da sprovede loptu u mrežu.

15. minut - Za sada je jedino TSC imao jednu polušansu pred golom Jovanovića.

POČEO JE MEČ

PRE UTAKMICE

18:45 - Ovako izgledaju sastavi za danas:

PARTIZAN: Jovanović - Stojković, Filipović, Kovačević, Antić - Ovusu, Kastiljo - Goh, Natho, Zahid - Saldanja.

TSC:  Ilić - Cvetković, Đorđević, Stojić, Petrović - Radin, Pejić, Đakovac - Stanić, Ćirković, Pantović.

UVOD

Fudbaleri Partizana i TSC-a odmeriće snage večeras od 19.30 na stadionu u Humskoj u okviru drugog kola plej-ofa Superlige Srbije. Trener Topolčana, Žarko Lazetić istakao je da ekipa ima odlične uspomene sa poslednjeg meča sa crno-belima.

- Imamo super uspomene sa poslednje utakmice, ali to sad nema veze, svaka utakmica je za sebe, jedino što će to dodatno motivisati i njih i nas. Nama će svakako pomoći u pripremi na samopouzdanju jer ranije nikad nismo uspeli da ih pobedimo - rekao je Lazetić i nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

- Zbog tog poslednjeg rezultata sam dolazak na moj omiljeni stadion će igračima probuditi neke dobre emocije što nije loše možda za samu pripremu utakmice, s druge strane to ne sme da nas uljujka. Gostujemo ekipi koja je ove sezone bila odlična u našoj ligi. Igraju aktraktivno, mnogo golova daju i primaju, opasni su sa loptom, imaju inidividulano jako kvalitetne pojedince, koji u svakom trenutku mogu da potezom reše utakmicu, ako im date prostor. Sigurno nećemo potceniti Partizan - jasan strateg TSC-a.

Tim iz Humske ovaj susret dočekuje u lošem raspoloženju. Nakon dva poraza za redom od Crvene zvezde u večitim derbijima, zauzimaju drugu poziicju sa 70 osvojenih bodova. Sa druge strane TSC je na trećem mestu i sasvim je izvesno da će tu i ostati, pošto imaju sedam boda manje od Partizana, a 10 više od Radničkog 1923 iz Kragujevca koji je četvrti.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading