POMAHNITALI RUS VITLAO NOŽEM PO TRŽNOM CENTRU: Smrtno stradala dva Ukrajinca, oglasila se policija (VIDEO)

Autor:

Svet

28.04.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija radi na utvrđivanju detalja i motiva ubistva.

POMAHNITALI RUS VITLAO NOŽEM PO TRŽNOM CENTRU: Smrtno stradala dva Ukrajinca, oglasila se policija (VIDEO)

Foto: X/KT "Special CIA Operation"/Printscreen

Nemačka policija je saopštila da je Rus ubio dvojicu Ukrajinaca koji su izbodeni nožem u gradu Murnau. Kijev indipendent prenosi da se zločin desio juče.

Iz policije je navedeno da su muškarci, stari 23 i 36 godina, pronađeni s ubodnim ranama na telu na području tržnog centra. Navodi se da je jedan od njih tu odmah i preminuo zbog težine povreda, dok je drugi sinoć izdahnuo u bolnici.

Policija radi na utvrđivanju detalja i motiva ubistva. Navodi se da je osumnjičeni 57-godišnji ruski državljanin uhapšen u svojoj kući.

Po zahtevu tužilaca on bi trebalo da ostane u pritvoru tokom trajanja istrage, a odluka o tome biće doneta danas.

Podsetimo, tržni centri postali su sve više mesta za izvođenje kriminalnih i terorističkih aktivnosti. Poslednji u nizu takvih napada dogodio se u Sidneju, kada je muškarac u tržnom centru usmrtio nožem šest osoba.

Napadač je identifikovan kao 40-godišnji Džoel Kauči

On je nožem smrtno ranio šest osoba, a povredio najmanje 12 pre nego što ga je upucala pripadnica policije, Ejmi Skot, koja mu se sama suprotstavila.

Od šest ubijenih, pet su bile žene, a šesta žrtva je čuvar u trgovačkom centru. Među povređenima je bila i devetomesečna beba koja je u teškom, ali stabilnom stanju. Njena majka, Ešli Gud, preminula je u bolnici od posledica ranjavanja nožem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading