OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Ovako izgleda raspored ulaza u halu Pionir!

Autor: M. M.

Sport

12.05.2024

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za prvi meč finala.

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Ovako izgleda raspored ulaza u halu Pionir!

Foto: Srpski telegraf

Košarkaši Crvene zvezde otvaraju finalnu seriju plej ofa AdmiralBet ABA lige u ponedeljak protiv ekipe Partizana.

Prva utakmica na programu je u ponedeljak od 20:30 u hali „Aleksandar Nikolić“. Veliko finale igra se na tri pobede, crveno-beli su domaćini u prve dve utakmice.

Tim povodom, u celosti prenosimo saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je tim povodom u subotu održan bezbednosni sastanak sa predstavnicima MUP RS i svim službama koje su uključene u organizaciju ove utakmice, uključujući i predstavnika KK Partizan koji je takođe bio prisutan na sastanku.

KK Crvena zvezda će zajedničkim snagama sa svim službama bezbednosti učiniti sve da utakmica protekne u najboljem redu!

Klub još jednom poziva sve svoje navijače da u ponedeljak ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sportskom ambijentu uz fer, korektno i sportsko navijanje, dođe do važne pobede na startu finalne serije!

KK Crvena zvezda još jednom podseća DA NA UTAKMICU ULAZE SAMO VLASNICI SEZONSKIH KARATA!

Foto: KK Crvena zvezda

 

U dvoranu će moći da uđu samo oni koji donesu sezonsku kartu fizički – ulazak sa sezonskim kartama koje su slikane na mobilnim telefonima (QR code) i odštampane sezonske na papiru neće se važiti!

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog vrlo detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Nemojte nositi upaljače, rančeve, bilo kakve torbice, kovani novac. Takođe, na ulazima će se oduzimati i flašice sa pićima!

Foto: KK Crvena zvezda

 

KK Crvena zvezda Meridianbet još jednom apeluje na sve naše Zvezdaše koji će se u ponedeljak naći u hali „Aleksandar Nikolić“ da ne nasedaju na bilo kakve provokacije, ne bacaju ništa na teren, ne vređaju nikoga i ambijentom za koji ne sumnjamo da će biti „vetar u leđa“ pomognu našem timu da dođe do vrlo važne pobede!

Ulaz u halu „Aleksandar Nikolić“ obavljaće se kao i ranije kada je KK Crvena zvezda Meridianbet organizovala brojne utakmice u našoj hali po sledećem rasporedu:

RASPORED ULAZA ZA PRVE DVE UTAKMICE FINALA (13. i 15. maj 2024. godine) - poručiju crveno-beli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading