TRI POLICAJCA RANJENA U PUCNJAVI: Napadač likvidiran u vatrenom okršaju (VIDEO)

Autor:

Svet

12.05.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan policajac je ranjen u rame, drugi u nogu, a treći je zadobio površinsku ranu, preneli su lokalni mediji.

TRI POLICAJCA RANJENA U PUCNJAVI: Napadač likvidiran u vatrenom okršaju (VIDEO)

Foto: YouTube/FOX 5 Atlanta/Printscreen

Tri policajca iz Atlante hospitalizovana su sa prostrelnim ranama, a jedan osumnjičeni je likvidiran tokom oružanog sukoba koji se dogodio u subotu uveče u komercijalnoj zoni na ulici Ferbanks, saopštile su lokalne vlasti.

- Policajci su u subotu u 17.15 odgovorili na dojavu o naoružanom muškarcu u ulici Ferbanks, ali u ulici Desoto su se susreli sa muškarcem koji je držao pištolj i nož - rekao je na konferenciji za novinare šef policije Atlante, Darin Širbaum, prenosi AP.

Prema njegovim rečima tokom tog susreta došlo je do vatrenog okršaja koji je rezultirao ranjavanjem trojice policajaca.

- Napadač sa vatrenim oružjem je tokom razmene vatre likvidiran - rekao je Širbaum i potvrdio da policija još nije identifikovala ubijenog muškarca, kao i da po svemu sudeći u napad nije bio uključen niko drugi.

Jedan policajac je ranjen u rame, drugi u nogu, a treći je zadobio površinsku ranu, preneli su lokalni mediji.

- Očekuje se da će dvojica policajaca biti podvrgnuta hirurškom zahvatu - rekao je Širbaum i dodao da će istragu preuzeti Istražni biro savezne države Džordžije.

Gradonačelnik Atlante, Andre Dikens, rekao je da je razgovarao sa policajcima u bolnici i potvrdio da su bili "budni i svesni".

- Još jednom vidimo da oružje nanosi štetu našim zajednicama - rekao je Dikens tokom konferencije za novinare ispred bolnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading