ZVEZDA SA NJIMA IDE U POHOD NA SUPERLIGU: Evo na koga Sferopulos računa u završnici domaćeg šampionata!

Autor:

Sport

23.05.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grk izabrao.

ZVEZDA SA NJIMA IDE U POHOD NA SUPERLIGU: Evo na koga Sferopulos računa u završnici domaćeg šampionata!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde se spremaju za prvu utakmicu polufinala plej-ofa Superlige Srbije, koja će se odigrati sutra od 20.30 časova u hali Aleksandar Nikolić protiv ekipe FMP-a. Tim povodom, objavljen je spisak igrača koji će učestvovati u takmičenju. Trener tima sa Malog Kalemegdana, Janis Sferopulos odlučio se na koje će igrače računati u završnici domaćeg šampionata.

Interesantno je istaći da su Adama Hanga, Majk Tobij, Fredi Gilespi i Dževonte Smart ostali van spiska registrovanih igrača, dok će se u polufinalu Superlige Srbije naći Lazarević Stefan, Teodosić Miloš, Davidovac Dejan, Mitrović Luka, Lazić Branko, Bolomboj Džoel, Ilić Dalibor, Nedović Nemanja, Giedraitis Rokas, Dos Santos Jago, Nikola Topić, Hauard Tompkins,  Relja Radovanović, Andrej Kostić, Stefan Marjanović.

Nakon prve utakmice, ekipa FMP-a će biti domaćin u drugom meču koji je zakazan za ponedeljak od 18 časova. Očekuje se da će biti još jedna uzbudljiva utakmica, a navijači obe ekipe će imati priliku da podrže svoje timove u nastojanju da osvoje pobedu.

Nema sumnje da će hala Pionir biti mesto velike košarkaške borbe kada se sutra sastanu Crvena zvezda i FMP. Navijači sigurno jedva čekaju da vide svoje omiljene igrače u akciji, a atmosfera će sigurno biti na vrhunskom nivou. Crveno-beli brane titulu i sigurno će ići sa velikom motivacijom nakon osvjene AdmiralBet ABA lige i Kupa Radivoj Korać.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading