SFEROPULOS JASAN PRED FMP: ''To je prva stvar koju moramo da uradimo!''

Autor:

Sport

23.05.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grk oprezan pred duel sa timom iz Železnika.

SFEROPULOS JASAN PRED FMP: ''To je prva stvar koju moramo da uradimo!''

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde se spremaju za prvu utakmicu polufinala plej-ofa Superlige Srbije, koja će se odigrati sutra od 20.30 časova u hali Aleksandar Nikolić protiv ekipe FMP-a. Trener crveno-belih, Janis Sferopulos je pred ovaj susret istakao da moraju okrenu novi list i da se drža plana igre.

- Igramo prvu utakmicu polufinala Srpske lige. Prva stvar koju moramo da uradimo je da okrenemo novi list i stranicu naše knjige. Izuzetno poštujemo ekipu FMP-a znamo da imaju ekstra motivaciju. Zato moramo da budemo vrlo koncentrisani, da se držimo našeg plana i igramo našu igru  - poručio je Grk.

Takođe, svoja očekivanja izneo i Dejan Davidovac. Podsetio je na prethodni susret sa ekipom FMP-a u Kupu Radivoja Koraća, ističući da je tada utakmica rešena u poslednjim minutima.

Foto: Starsport

 

- Znamo kako igra ekipa FMP-a. Namučili su nas u Kupu Radivoja Koraća, tada smo utakmicu rešili u našu korist u poslednjim minutima. Moramo da odigramo maksimalno koncentrisano i fokusirano i nametnemo naš ritam igre. Naši navijači su sjajni iz utakmicu u utakmicu i ne sumnjam da ćemo imati veliku podršku sa tribina i u predstojećoj utakmici - jasan je Davidovac.

Polufinalna serija plej-ofa Superlige Srbije igra se na dve pobede. Druga utakmica biće odigrana u ponedeljak od 18 časova, sa domaćinstvom ekipe FMP-a u Železniku. Navijači će imati priliku da besplatno prisustvuju ovom važnom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading