POGINUO POZNATI OLIMPIJAC: Tragedija na drumu!

Autor: M. M.

Sport

12.05.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je 43 godine.

POGINUO POZNATI OLIMPIJAC: Tragedija na drumu!

Foto: republika.rs

Ruski triatlonac Igor Sisojev, čije je ime bilo sinonim za uspeh i posvećenost sportu, izgubio je život u saobraćajnoj nesreći u Tamanskoj oblasti. Nesreća se dogodila rano jutros, 12. maja, na autoputu kod sela Starotitarovskaja, kada je automobil kojim je upravljao 43-godišnji vozač skrenuo u suprotnu traku i sudario se sa kamionom voženim od strane 27-godišnjeg vozača. Tragično, vozač automobila koji je izgubio život u ovoj sudbini nesreći bio je upravo Igor Sisojev.

Igor Sisojev je bio poznat kao učesnik Olimpijskih igara u Atini 2004. godine i Pekingu 2008. godine, gde je predstavljao svoju zemlju sa ponosom i dostojanstvom. Tokom svoje karijere, postigao je značajne uspehe, uključujući osvajanje titule pobednika Evropskog kupa 2007. godine i postajući šampion Rusije 2005. godine. Njegov doprinos sportu bio je neosporan, a njegova posvećenost triatlonu inspirativna za mnoge mlade sportiste.

Nakon završetka aktivne takmičarske karijere, Sisojev se posvetio radu kao trener ruskih triatlonskih timova, donoseći svoje bogato iskustvo i strast prema sportu u ulozi mentora. Od 2017. godine, radio je kao glavni trener, prenoseći svoje znanje i veštine na nove generacije sportista.

Prema izvorima, Igor Sisojev je preminuo na licu mesta od zadobijenih povreda, pre nego što je stigla hitna pomoć. Njegov 22-godišnji saputnik je hospitalizovan sa povredama različitog stepena težine, čime je ova tragična nesreća dodatno obeležena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading