"ŠOKIRANI SMO I TUŽNI" Prva objava Kejt Midlton nakon dugo vremena

Autor:

Svet

16.04.2024

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princeza od Velsa se bori sa teškom dijagnozom, ali čini se da se polako vraća na posao.

"ŠOKIRANI SMO I TUŽNI" Prva objava Kejt Midlton nakon dugo vremena

Foto: www.profimedia.rs

Kejt Midlton se oglasila na X-u, nekadašnjem Tviteru, gde se obratila žrtvama napada u Sidneju.

- Šokirani smo i tužni zbog užasnih događaja u Sidneju. Naše misli su s voljenima onih koji su preminuli, onima koji su pogođeni ovom situacijom i herojima iz hitnih službi koji su riskirali svoje živote kako bi spasili druge - piše u objavi na zvaničnom profilu princa Vilijama i Kejt Midlton.

To je njena prva javna objava nakon što je otkrila da ima rak.

Princeza od Velsa se bori se sa teškom dijagnozom, ali čini se da se polako vraća na posao.

Kejt je 22. marta podelila video snimak na društvenim mrežama u kojem je otkrila da boluje od raka. Od tada se u potpunosti posvetila oporavku i ne pojavljuje se u javnosti.

Podsetimo, prema pisanju medija, princ Vilijam i Kejt Midlton, navodno, kuju iznenađujuće planove da pretvore tajni dom u nešto kao utočište u okviru princezinog procesa oporavka. Navodi se da kraljevski par razmišlja o renoviranju i proširenju malo poznatog zdanja od crvene cigle pored njihove rezidencije Adelajd Kotadž u Vindzoru.

Porodica, koja se preselila na imanje u Berkširu krajem leta 2022, trenutno deli svoje vreme između vikendice sa četiri spavaće sobe i svog cenjenog skloništa Anmer Hal na imanju Sandringem, piše Miror.

Dok Adelajd Kotadž nudi idealnu lokaciju zbog svoje blizine škole Lambruk koju pohađaju princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis. Međutim, ova odluka nije bez izazova, jer izvori ukazuju da je princ od Velsa "svestan javnog nadzora" u vezi sa kraljevskim izdacima i da oprezno pristupa ličnom finansiranju troškova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading