PRINC VILIJAM SE VRAĆA KRALJEVSKIM DUŽNOSTIMA: Prvi javni angažman princa od Velsa od objave bolesti Kejt Midlton

Autor:

Svet

16.04.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle nedelje, Vilijam i njegov najstariji sin, princ Džordž, zajedno su prisustvovali fudbalskoj utakmici.

PRINC VILIJAM SE VRAĆA KRALJEVSKIM DUŽNOSTIMA: Prvi javni angažman princa od Velsa od objave bolesti Kejt Midlton

Foto: X/ The Royal Family Channel/Printscreen

Princ Vilijam u četvrtak će se vratiti kraljevskim dužnostima, svojim prvim javnim angažmanom od kada je princeza od Velsa, Kejt Midlton, objavila da boluje od raka.

Princ će posetiti Sari i zapadni London i prisustvovaće dobrotvornoj organizaciji, kao i omladinskom centru, prenosi Sky news.

Biće to prvi javni angažmani princa Vilijama otkako je princeza od Velsa otkrila da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji nakon što su lekari otkrili rak tokom planirane abdominalne operacije.

Prošle nedelje, Vilijam i njegov najstariji sin, princ Džordž, zajedno su prisustvovali fudbalskoj utakmici, u svom prvom javnom izlasku nakon Kejtine objave.

Vilijam, Kejt i njihovo troje dece propustili su uskršnju nedeljnu službu u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor.

U video snimku koji je objavljen nakon nedelja spekulacija o Kejtinom zdravlju, ona je rekla da je dijagnoza šokirala celu porodicu i da je trenutno u ranoj fazi lečenja.

- Trebalo mi je vremena da se oporavim od velike operacije da bih započela lečenje. Ali, što je najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti dobro - rekla je ona.

Podsetimo, prema pisanju medija, princ Vilijam i Kejt Midlton, navodno, kuju iznenađujuće planove da pretvore tajni dom u nešto kao utočište u okviru princezinog procesa oporavka. Navodi se da kraljevski par razmišlja o renoviranju i proširenju malo poznatog zdanja od crvene cigle pored njihove rezidencije Adelajd Kotadž u Vindzoru. Porodica, koja se preselila na imanje u Berkširu krajem leta 2022, trenutno deli svoje vreme između vikendice sa četiri spavaće sobe i svog cenjenog skloništa Anmer Hal na imanju Sandringem, piše Miror.

Dok Adelajd Kotadž nudi idealnu lokaciju zbog svoje blizine škole Lambruk koju pohađaju princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis. Međutim, ova odluka nije bez izazova, jer izvori ukazuju da je princ od Velsa "svestan javnog nadzora" u vezi sa kraljevskim izdacima i da oprezno pristupa ličnom finansiranju troškova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading