"NE OSEĆA SE KRIVOM" Kraljevski stručnjak o odnosu Megan i Kejt, otkriveno da li će doći do pomirenja

Autor:

Svet

11.04.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan je istrajna u nameri da se ne miri sa Kejt, iako joj je narušeno zdravstveno stanje.

"NE OSEĆA SE KRIVOM" Kraljevski stručnjak o odnosu Megan i Kejt, otkriveno da li će doći do pomirenja

Foto: Tanjug/AP

Megan Markl i Kejt Midlton su udajom za prinčeve postale članovi kraljevske porodice, ali i jetrve, a o njihovom odnosu se godinama unazad piše naširoko.

Vojvotkinja od Saseksa i princeza od Velsa godinama nisu u najboljim odnosima, a sad je isplivala informacija da Megan zamera Kejt jednu stvar i smatra da bi joj se trebalo izviniti.

- Megan se ne oseća krivom zbog Kejt, jer smatra da je Kejt trebalo da bude jedina osoba u kraljevskoj porodici koja će je podržavati kroz sve poteškoće. Megan je znala da je Kejt autsajder pa jednostavno nije mogla razumeti zašto Kejt uvek vuče ka kraljevskoj liniji umesto da podržava nju, drugu autsajderku - rekao je kraljevski stručnjak Tom Kuin za The Mirror.

Ipak, Megan je istrajna u nameri da se ne miri sa Kejt, iako joj je narušeno zdravstveno stanje.

- Kada je Megan saznala da Kejt ima rak bila je u šoku, ali ona i dalje ne vidi na koji način bi njih dve mogle da izglade odnos. Takođe, ona ne želi da ljudi govore kako želi da se pomiri sa Kejt, samo zato što je ona bolesna. Megan je i dalje uverena da je Kejt pogrešila i da bi joj se morala izviniti pre nego pokušaju da se pomire - istakao je.

Podsetimo, prema pisanju medija, otkriveno je ove nedelje da su Kejt i princ Vilijam navodno pozvali Megan i Harija da dođu Britaniju. Da bi se to desilo, mora da se desi prelomna odluka, da vojvotkinja od Saseka odluči da sa decom dođe u London.

Prema rečima izvora bliskih kraljevskoj porodici, Megan Markl odbija da sa decom Arčijem i Lilibet dođe u London.

Ričard Ficvilijams kaže za The Sun da će na kraju Megan odlučiti da li će sa Harijem i decom otputovati u Britaniju.

- Megan ima poslednju reč. Nema sumnje da Hari želi da pokaže da je veoma odan porodičan čovek, i da će porodicu staviti iznad svega. Megan očigledno nije oduševljena posetom Britaniji, jer ovde nije popularna. Nije ni Hari, ali za njega je to drugačije. Ako Megan ne želi da dođe, niko ne može na to naterati. Male su šanse da Hari dođe sa decom, bez nje.

Autor, Omid Skobi, koji je u knjizi "End game" izneo šokantne tvrdnje, kaže da Megan ne želi da se ikada vrati u Englesku, jer se tamo ne oseća kao kod kuće.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading