"TRLING DAMA" JE DONEO TRIJUMF GOSTIMA: Uloga favorita je bila na strani domaćina, ali je "žena čudo"!

Autor:

Sport

30.04.2024

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija i jako važan trijumf za atmosferu u klubu.

"TRLING DAMA" JE DONEO TRIJUMF GOSTIMA: Uloga favorita je bila na strani domaćina, ali je "žena čudo"!

Foto: FK Mladost Guberevac

U okviru 18. kola Opštinske lige Sopot ekipa Rožanci ugostila je sastav Mladosti iz Guberevca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa drugog mesta na tabeli, uz tri boda zaostatka za liderom, dok su gosti bili na deobi šeste pozicije u ligi.

Republika

Odlično igra sastav iz Guberevca od starta prolećnog dela prvenstva, već sada je nadmašen bodovni saldo koji je osvojen tokom jesenjeg dela prvenstva, a po mnogima tim ima još dosta prostora za napredak.

Ekipa Rožanci se bori za najviši plasman i potencijalni šampionski pehar koji bi doveo do promene ranga, odlično su domaći otvorili utakmicu i stigli su do vođstva već nakon deset minuta igre. Stefan Pavlović pogodio je za 1:0. 

Pred sam odlazak na odmor gosti su uspeli preko Relje Cupaća da izjednače i da na odmor odu bez rezultatskog zaostatka.

Drugi deo meča počeo je novim golom za goste, Bođko Pavlović pogodio je za prvo vođstvo Mladosti na meču, 2:1. 

Odlična igra na obe strane prikazala je svim prisutnim navijačima jako borben i kvalitetan duel. Ispostaviće se trenutak odluke odigrao se u 64. minutu kada je rezervista iz redova Mladosti, Savo Smiljanić pogodio za konačnih 3:1 u korist tima iz Guberevca.

Domaći su preko Gorana Đuričića smanjili na 3:2 desetak minuta pre kraja utakmice, ali do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo nove promene rezultata. Ceo plen putuje u Guberavac.

Rožanci - Mladost (Guberevac) 2:3 (1:1)

Rožanci: Mitrović, Đurđević (od 66' Milošević), Nikolić, Đuričić, S. Pavlović, Miljanović (od 64' M. Pavlović), Marković, Marić, N. Pavlović, Radovanović, Musić

Mladost: Paunović, Ilić (od 54' Smiljanić), Kovačević, Zdravković, Pantelić, Tanović, Cupać, Simić (od 54' Petković), B. Pavlović, Minić (od 56' M. Pavlović), Tomovski

Gostujući tim je na ovom jako teškom gostovanju vodila ženska ekipa, Klaudija Tomić (predstavnik kluba), Andrijana Tanović (pomoćnik trenera i vrhunska fudbalerka) i Danijela Zdravković (supruga kapitena, koja je bila u ulozi zapisničara). Prvi trener je bio opravdano odustan, ali je "trling dama" odlično odradio posao, što pokazuje i sam rezultat.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading