SLOGA USPEŠNA I PROTIV MRAMORA: Tim iz Malče je "uzeo meru" i klubu iz samog vrha tabele!

Autor:

Sport

29.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija domaćina, nešto na što se već navikavaju njihovi simpatizeri.

SLOGA USPEŠNA I PROTIV MRAMORA: Tim iz Malče je "uzeo meru" i klubu iz samog vrha tabele!

Foto: FK Sloga 1948 Malča

U okviru 20. kola Prve niške lige ekipa Sloge 1948 iz Malče ugostila je sastav Morave 2022 iz Mramora. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa devete pozicije (24 osvojena boda), dok su gosti bili na trećem mestu u ligi sa 12 bodova više.

Republika

Po lepom vremenu i odličnom terenu u Malči viđen je jako lep meč u kojem je domaćin uspeo da osvoji ceo plen protiv rivala iz samog vrha tabele. Od prvog minuta igralo se otvoreno, napadački gde su gosti bili konkretniji u tom delu susreta.

U par situacija golman Nikola Petković je nemogućim intervencijama sprečavao ulazak lopte u svoj gol, pokazao je svoju klasu i po mnogima je odneo i epitet igrača utakmice.

Na isteku 30 minuta mladi Dušan Jovanović izveo je slobodan udarac sa nekih 17 metara, lopta završava iza leđa golmanu Trnjaru. Gosti su do tog trenutka imali inicijativu na svojoj strani, ali ih je presekao pogodak iz prekida.

Pred sam odlazak na odmor Marko Petković probija po levoj strani odbranu Morave i rutinski rešava situaciju pred golom rivala, 2:0 za Slogu nakon prvog dela meča. 

Zaigrali su gosti na sve ili ništa od starta nastavka, kreirali su par izglednih prilika pred golom Sloge i uspeli su da stignu do prvog pogotka, Jovan Petrović pogodio je za prilazak na samo gol zaostatka, 2:1.

Tada je momentum bio na strani gostiju, krenuli su još jače ka izjednačenju, ali je nakon centaršuta i odbijene lopte, na pravom mestu bio Predrag Milosavljević, koji je pogodio za ispostaviće se konačnih 3:1 u korist Sloge.

Sloga 1948 (Malča) - Morava 2022 (Mramor) 3:1 (2:0)

Sloga 1948: Petković, Đorđević, Filipović (od 52' Stojanović), M. Jovanović (od 70' Petrović), D. Jovanović, Cvetković, Živadinović, Petković (od 64' Radoičić), Stojadinović (od 64' M. Jovanović), Milosavljević, Cajić

Morava 2022: Trnjar, A. Stojanović, Milo. NIkolić, Mila. Nikolić (od 85' M. Stojanović), S. Stanković, Živković (od 85' M. Živković), Cvetanović, Nešić, Petrović, A. Stanković

Ovim trijumfom Sloga je nastavila sa odličnim partijama i trenutno se po broju osvojenih bodova ovog proleća nalazi odmah iznad lidera, koji je na 19 bodova, dok je tim iz Malče sa učinkom 5-1-1 na 16.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading