PROBLEM STVARA PSIHOLOŠKA BARIJERA: Nađ iskren: Biće nam TEŠKO NA BRDU! Ima fudbalera za PIKSIJEV SPISAK!

Autor:

Sport

16.05.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana sutra protiv Čukaričkog.

PROBLEM STVARA PSIHOLOŠKA BARIJERA: Nađ iskren: Biće nam TEŠKO NA BRDU! Ima fudbalera za PIKSIJEV SPISAK!

Foto: Starsport

"Biće teško, ali verujem u ovu ekipu", izjavio je trener Partizana Albert Nađ uoči meča sa Čukaričkim.

Crno-beli sutra od 18.30 gostuju na Banovom Brdu u pretposlednjem 36. kolu Superlige Srbije.

- Igraćemo protiv ekipe koja u poslednje vreme ima pozitivniji skor u odnosu na nas. Prošle godine smo od njih izgubili u poslednjem kolu regularnog dela sezone, kao i u prvom kolu plej-ofa i onda smo ušli u lošu seriju. Na kraju smo završili na četvrtom mestu na tabeli - rekao je Nađ na konferenciji za medije. 

- Svi smo mi svesni da su nam ove dve utakmice do kraja sezone veoma bitne. Sigurno je da će nam biti teško na Brdu onoliko koliko mi budemo dozvolili da nam bude teško. Verujemo u to da možemo da napravimo rezultat. Čukarički je vrlo nezgodna ekipa, bori se za mesto koje vodi u evropska takmičenja, ali mi dobro znamo koji je naš cilj - dodao je trener Partizana.

Ptom objasnio oscilacije u igri.

- Mislim da tu postoji jedna psihološka barijera. Igrači su profesionalci, trebalo bi da veruju u sebe, verujemo u njih. Nadam se da će izaći na teren protiv Čukaričkog kao protiv Napretka. Probaćemo da nametnemo svoj ritam, ali moramo i da obratimo pažnju na tranziciju Čukaričkog - ističe Nađ.

Govorio je i o izostancima.

- Još nismo odlučili koji će se tim suprotstaviti Čukaričkom. Svi igrači su na raspolaganju osim Markovića i Frederika Kanutea, pokušaćemo da napravimo tim i ekipu koja može da napravi rezultat na Brdu - istakao je Nađ.

Misli da bi golman crno-belih Aleksandar Jovanović zbog dobre forme trebalo da se nađe na spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

- Jovanović nam je doneo mnogo bodova, kao i neke rezultate koje smo ostvarili. Smatram da za Jovanovića ima mesta na spisku. Ne želim da utičem na selektora Piksija, ali ako se vode četiri golmana, ja bih vodio ovu trojicu koja su bila do sada, Rajkovića, Petrovića i Milinkovića Savića, a Jovanovića bih uz njih zvao - rekao je Nađ.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading