NAPRAVIO SAM LAPSUS! Nađ se pravdao zbog NESMOTRENE izjave: Mislio sam jedno, a rekao drugo!

Autor: M. M.

Sport

07.05.2024

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana pred medije uoči gostovanja u Kruševcu.

NAPRAVIO SAM LAPSUS! Nađ se pravdao zbog NESMOTRENE izjave: Mislio sam jedno, a rekao drugo!

Foto: Starsport

Partizan u sredu od 16 časova gostuje u Kruševcu ekipi Napretka u okviru četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije, a tim povodom pred medije se našao Albert Nađ, šef struke crno-belih.

Uvodne reči na konferenciji posvetio je svojoj nedavnoj izjavi kada je rekao da je cilj Partizana na startu sezone bio drugo mesto na tabeli.

- Povodom ove utakmice protiv Vojvodine napravio sam lapsus gde sam rekao da je pre početka sezone cilj bio da budemo drugi. Međutim sve je to posle utakmice, u nekoj situaciji koja nije baš prijatna, mislio sam na jednu stvar rekao drugu. Kada smo ušli u plej-of i imali zaostatak za Zvezdom tada je bio cilj zadržati drugo mesto i to nam donosi izlazak u kvalifikacije za Ligu šampiona. Čisto da kažem ono što jeste jer je bilo više polemike o tome i priče o onome što sam ja rekao - rekao je Albert Nađ.

Potom se osvrnuo na očekivanja u predstojećem meču, a nakon što je na debiju izgubio od Vojvodine (3:2) u Humskoj nedavno.

- Sigurno nisam priželjkivao da debitujem porazom pred našom publikom. Oduvek, sastavni deo su porazi, imali smo kratak perido da bvismo nešto promenili u odnosnu na TSC. Definitivno imamo neke svoje ideje koje moramo da popravimo, da nađemo bolje rešenje. Igramo protiv ekipe koja je mnogo promenila u poslednje vreme, novi trener i način igre. Mi moramo da se baziramo na sebe, budemo brži i agresivniji na sredini terena i mislim da smo tu imali dosta problema i hitrije ekipe su nam pravile dosta veći problem. Moramo da počnemo da pobeđujemo da bismo zadržali mesto koje nam donosi kvalifikacije za Ligu šampiona - kaže Nađ i dodaje:

- Dobro je ako budemo pobedili. Nemojmo da se zavaravamo da ćemo imati lak posao i to su igrači koji se dokazuju. Mi ćemo se bazirati na način nakoji ćemo doći do pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading