CENTIMETRI NEDOSTAJALI DA POGODAK NOVAKA U GLAVU BUDE KOBAN: Karijera bi mu sigurno bila OKONČANA

Autor:

Sport

16.05.2024

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković imao puno sreće, mogao je da izgubi oko.

CENTIMETRI NEDOSTAJALI DA POGODAK NOVAKA U GLAVU BUDE KOBAN: Karijera bi mu sigurno bila OKONČANA

Foto: Profimedia

Novak Đoković razmisliće dva puta da li će ponovo da igra na masters u Rimu. Nole je ove godine prerano završio nastup u Italiji porazon od Čileanca Alehandra Tabila sa 2:0, po setovima 6:2, 6:3, u trećem kolu. Međutim, celokupnu pažnju odvukao je nemili događaj pre tog susreta kada Nole pogođen flašicom sa vodom u glavu.

Koliko je udarac bio jak svedoči to što su svetski doktori spekulisali da li je Novaku moglo ozbiljno da bude narušeno zdravlje. Da je toga bio svestan svedoči to što je Nole po dolasku u Beograd odmah otišao do Urgentnog centra i snimio EG glave, a nalaz je pokazao da je, srećom, sve u naboljem redu.

Međutim, jedan drugi incident u Rimu mogao je mnogo tragičnije da se završi. Tokom turnira 2015. godine, nakon što je osvojio četvrtu titulu, doživeo je još jedan neobičan incident. Nakon što je dobio ogroman šampanjac kao nagradu, tokom otvaranja boce čep je odleteo pravo u njegovu glavu. S obzirom na brzinu kojom čepovi od šampanjca mogu da lete, situacija je mogla da se završi mnogo ozbiljnije da je čep udario Novaka u oko,  pa čak i da mu okonča karijeru. Nakon što je potvrđeno da nema ozbiljnih povreda, Novak se vratio pripremama za naredne teniske turnire.

Podsetimo, pre devet godina Nole je u finalu savladao Rodžera Federera. sa 6:4, 6:3. Prethodno je pobeđivao Nikolasa Almagra, Tomaša Belučija, Keija Nišikorija i Davida Ferera. Bila mu je to četvrta rimska titula i bio je sjajno raspoložen. Tada je napravio dobru uvertiru za Rolan Garos u kojem e stigao do finala i nesrećno izgubio od drugog Švajcarca Stana Vavrinke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vučko

16.05.2024 22:07

Teatar...