"SVE PO STAROM": Trka za šampionski pehar se nastavlja i nakon ovog kola- promene na liderskoj poziciji nema! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OFK Aranđelovac siguran protiv BSK-a.

"SVE PO STAROM": Trka za šampionski pehar se nastavlja i nakon ovog kola- promene na liderskoj poziciji nema! (VIDEO)

Foto: OFK Aranđelovac 1979

U okviru 23. kola Šumadijske okružne lige ekipa OFK Aranđelovca 1979 ugostila je sastav BSK-a (Borač). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe prve pozicije na tabeli, dok su gosti bili na 12. mestu u ligi.

Republika

"Izmešao" je sastav trener domaćih, povrede i suspendije dovelo su do izostanka par prvotimaca, pa je "novim" igračima bilo potrebno određeno vreme da se naviknu na igru. Gosti na isteku 12. minuta iz prve prave prilike stižu do vođstva, Nenad Simović je "uneo nemir" na tribine u redovima navijača OFK Aranđelovca.

Od tog trenutka domaći pritiskaju, pokušavaju da što pre stignu do izjednačenja, ali im to ne polazi za rukom. Išli su udarci u golmana, ili u okvir gola, međutim lopta nije pronalazila put do mreže sve do 41. minuta. Kombinacija Pantić - Simonović, lopta stiže do Stefana Serdara, koji je smešta u mrežu, 1:1.

 

 

Ubrzo nakon toga stiže i gol Vladimira Peralovića, kojim domaćini na desetominutni odmor idu sa jednim golom prednosti u odnosu na rivala, 2:1. Za vreme pauze izvršena je po jedna izmena na obe strane terena. 

Tokom drugog dela susreta na terenu je bio "prisutan" samo jedan tim, diktiraju tempo domaći, stvaraju prilike i čekaju pogodak koji je stigao u 53. minutu. Stefan Veličković na isteku 53. minuta pogodio je za 3:1.

Bilo je tada pitanje pobednika delimično rešeno, ali se do poslednjeg sudijskog zvižduka rezultat menjao još dva puta. Prvo je Serdar na asistenciju Andrića pogodio za 4:1, a zatim je isti fudbaler overio svoj het-trik u 76. minutu, za ispostaviće se konačnih 5:1 u korist OFK Aranđelovca.

OFK Aranđelovac 1979 - BSK (Borač) 5:1 (2:1)

OFK Aranđelovac 1979: Đ. Jovetić (od 80' A. Jovetić), Milivojević, Drndarević, Borikić, Tomović, Pantelić (od 46' Andrić), Peralović, Veličković (od 77' Kulundžić), Serdar, Jovanović

BSK: Milenković, N. Mišković, Vukadinović, M. Mišković, Popović, D. Garić (od 77' Čairović), Aćimović (od 46' Mijailović), Simović, Mihailović, N. Garić, Prodanović

U sledećem kolu ekipa OFK Aranđelovca gostuje ekipi Kopljari, dok sastav BSK-a dočekuje ŽSK iz Žirovnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading