ODLIČAN MEČ U POŽAREVCU: Igralo se na "gol više", domaćin je na kraju upisao nova tri boda!

Autor:

Sport

28.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je samo više ovakvih utakmica.

ODLIČAN MEČ U POŽAREVCU: Igralo se na "gol više", domaćin je na kraju upisao nova tri boda!

Foto: YouTube.com/printscreen/Fudbal Zapadne Srbije

U okviru 24. kola Srpske lige Zapad ekipa Mladog radnika 1926 iz Požarevca ugostila je sastav Omladinca iz Zablaća. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa desetog mesta na tabeli (27 osvojenih bodova), dok su gosti sa tri boda više bili na osmoj poziciji u ligi.

Republika

U promenjivoj formi igraju od starta prolećnog dela prvenstva današnji rivali, domaćin je osvojio deset bodova, dok su gosti zabeležili jedan manje. Vremenski uslovi za igru su bili idealni, igrači se nisu štedeli, pa je prikazan zaista lep fudbal.

Bilo je potrebno određeno vreme igračima da uspostave svoju igru, pa se do isteka pola sata meča nije nešto preterano interesantno dešavalo na terenu. U 35. minutu nakon starta u kaznenom prostoru Omladinca, sudija Stojmirović pokazuje na belu tačku, siguran realizator penala bio je Aleksandar Marković, 1:0 za Mladi radnik. 

Republika

Foto: YouTube.com/printscreen/Fudbal Zapadne Srbije

Detalj sa meča

Pred sam odlazak na odmor novi pogodak, izgubili su domaći loptu na sredini terena, Petrović je uposlio Igora Savića, koji je postigao evro gol, za "TV špice", 1:1 nakon prvih 45 minuta igre.

Gotovo odmah po polasku sa centra domaći vraćaju prednost na svoju stranu, prodor Rečića, centaršut, na lopti je Marko Živanović, 2:1. Uspeli su fudbaleri Mladog radnika ubrzo da uvećaju svoju prednost. Novi penal je dosuđen, Marković je opet bio pored lopte, Rosić je uspeo da odbrani prvi udarac, međutim odbijenu loptu smešta u mrežu izvođač najstoržije kazne, 3:1.

Neizvesnu završnicu pokušao je da režira Savić, koji je svojim drugim pogotkom vratio Omladinac na gol zaostatka, igrao se 72. minut, 3:2. Pitanje pobednika osam minuta kasnije rešio je mladi Bogdan Dimitrijević, konačnih 4:2 u korist Mladog radnika.

Mladi radnik 1926 (Požarevac) - Omladinac (Zablaće) 4:2 (1:1)

Mladi radnik 1926: Avram, Đorđević, Živanović, Marković, Dimitrijević, Luković, Miloradović, M. Đorđević, Stević (od 73' L. Đorđević), Paunović, Redžić (od 86' Sokolović)

Omladinac: Rosić, Braulišić (od 81' Karadžić), Tomović, Đurakić, Nedeljković, Stojadinović (od 46' Čukić), I. Savić, Petrović, Jelić, Mitrović (od 80' Radišić), L. Savić (od 89' Jovanović) 

U sledećem kolu Omladinac dočekuje FAP iz Priboja, dok sastav iz Požarevca gostuje u Gornjem Milanovcu, ekipi Takova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading