Kralj: Jeo sam iz kante da bih preživeo! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova kandidatura za Evropski parlament predstavlja spektakularan skok u političkom svetu, ali i izaziva mnoge kontroverze!

Kralj: Jeo sam iz kante da bih preživeo! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Bivši voditelj Dejan Stanković Kralj šokirao je Evropu kada je postao prvi Srbin u istoriji koji se kandiduje za Evropski parlament iz Brisela, pod okriljem hrišćanske stranke. Kroz jedinstvenu video poruku, ovaj političar je otkrio belgijskoj javnosti svoju potresnu prošlost, izazivajući lavinu emocija i potresa! U promo videu koji koristi za svoju političku kampanju, a koji se emituje širom Belgije, Dejan je otvoreno priznao da je po dolasku u inostranstvo živeo u siromaštvu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dejan Stanković Kralj

Jeo sam iz kanti kako bih preživeo, jer nisam imao dovoljno novca, a ni sopstveni krov nad glavom, sve dok nisam završio studije i počeo da radim - rekao je Dejan potpuno iskreno na flamanskom jeziku.

Ova senzacionalna vest izazvala je pravu oluju reakcija i podstakla žestoku debatu među političarima i građanima u Belgiji! Život Dejana Kralja obiluje kontroverzama i dramatičnim obrtima! Uzbudljiva priča o njegovim nedaćama, borbi iz siromaštva i suočavanju sa izazovima u Belgiji ostavlja bez daha! Danas, kao akademski građanin, profesor pravoslavne veronauke i sudski prevodilac u Briselu, sa znanjem pet stranih jezika i dve fakultetske diplome, on se neumorno bori za pravdu i humanost koristeći svoju priču kao inspiraciju za druge, pokazujući im da je moguće prebroditi teškoće i postići uspeh! 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dejan Stanković Kralj

Njegova kandidatura za Evropski parlament predstavlja spektakularan skok u političkom svetu, ali i izaziva mnoge kontroverze! Kralj je u ovom videu za kampanju pričao i o putovanja po svetim hrišćanskim mestima, posete Jerusalimu Grobu Gospodnjem i Majke Bogorodice, zatim Svetoj Gori, pravoslavnim manastirima u Rumuniji, gde je celivao mošti Svete Petke i u Grčkoj, gde je celivao mošti Svetog Spiridona. Dok neki slave njegovu hrabrost, drugi su skeptični u vezi sa njegovim političkim ambicijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading