DERBI BEZ REZULTATSKOG ZNAČAJA: Pitanje osvajača titule je rešeno - najveći rival uveličava proslavu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.05.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak u okružni takmičarski rang nakon dve sezone.

DERBI BEZ REZULTATSKOG ZNAČAJA: Pitanje osvajača titule je rešeno - najveći rival uveličava proslavu!

Foto: FK Voćar Kotraža

Fudbaleri Voćara iz Kotraža u vikendu za nama zabeležili su najubedljiviji ovosezonski trijumf. Na gostovanju u Goračićima, Voćar je brojao do deset čime su kolo pre kraja aktuelne takmičarske godine sačuvali pet bodova prednosti u odnosu na Dragačevo iz Guče, čime su i zvanično osigurali lidersku poziciju.

 

Ubedljiv trijumf protiv ekipe Jelice obezbeđen je već tokom prvih 45 minuta meča kada je sastav iz Kotraža čak šest puta uspevao da pronađe put lopti do mreže golmana Željka Mikanovića, a pomenućemo samo da je revija pogodaka započeta već u trećem minutu kada je "bravu domaćina otključao" Marko Filipović, da bi u 39. minutu Dušan Bukumirović autogolom postavio konačnih 1:6 u prvom periodu igre.

U nastavku igre viđena je rezultatski zanimljivija utakmica i po tri pogorka sa obe strane, meč je zaključen u 80. minutu kada je domaći fudbaler Nemanja Novičić zaradio crveni karton.

Foto: FK Voćar Kotraža

Sve je spremno za veliki derbi i proslavu titule

 

- Opštinska liga Lučani, 17. kolo:

Jelica (Goračići) - Voćar (Kotraža) 3:10 (1:6)

Strelci: D. Bukumirović 39`(a.g), D. Đurović 48`, D. Zeečvić 78`; M. Filipović 3`, S. Bujošević 5`, 23`, 30`, B. Luković 26`(11.m), 27`, 50`(11.m), 65`, D. Petrović 46`, L. Bešević 56`

Stadion: FK Jelica u Goračići

Sudija: Dušan Ljujić

Crveni kartoni: N. Novičić (Jelica)

Jelica (Goračići): Mikanović, S. Novičić (Ćuković), Zečević, L. Petrović (Božić), Veličković, Đurović, M. Petrović, Plazinić (Tomić), Milutinović, D. Novičić, N. Novičić.

Voćar (Kotraž): Milićević, Radivojević (Kuzmanović), Bukumirović (Dramuć), Prtenjak (Bešević), Janković, Luković, Bujošević, Filipović (Đurović), Petrović, Lazić, Majstorović (Radičević).

Narednog vikenda na programu su mečevi poslednje takmičarske runde, a veliki derbi se igra u Kotražu gde će novi šampion, ekipa Voćara dočekati Dragačevo iz Guče. I pored činjenice da meč neće imati rezultatski značaj, očekuje se veliki broj ljubitelja fudbala koji će proslaviti povratak svoje ekipe u viši takmičarski rang Moravičku okružnu ligu.

Meč je na programu u nedelju 19. maja sa početkom od 17 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading