EVROLIGA IZIGRALA CRVENU ZVEZDU! SKANDAL! Oglasili se sa Kališa: DRUGAČIJE SU PRIČALI U FEBRUARU...

Autor:

Sport

23.05.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodno je sportski direktor Montiejunas rekao da titula u AdmiralBet ABA lige ne garantuje plasman u elitu.

EVROLIGA IZIGRALA CRVENU ZVEZDU! SKANDAL! Oglasili se sa Kališa: DRUGAČIJE SU PRIČALI U FEBRUARU...

Foto: Starsport

Crvena zvezda je rutinski i ubedljivo savladala Partizan (3:0) u seriji i osvojila AdmiralBet ABA ligu za ovu sezonu. Iako se činilo da će igrati u Evroligi, današnje vesti šokirale su navijače.

Naime,od strane generalnog direktora elitnog takmičenja Paulijusa Montiejunasa stigle su informacije da šampion regiona nema garantovano mesto.

- Biti šampion više ne znači učešće u takmičenju. Više nije situacija - pobediš i uđeš. Mesto u domaćim šampionatima više nije važno. Svako ima šansu, razgovaramo sa svakim. Moj zadatak je da iznesem kriterijume ocenjivanja kako bi klubovi to mogli da vide i razumeju - istakao je Motiejunas.

Tim povodom oglasio se i generalni direktor Crvene zvezde Nemanja Vasiljevi, koji je istakao da se u februaru drugačija pesma pevala.

- U februaru smo, u kancelarijama kluba, imali zvaničan sastanak sa čelnicima Evrolige, predsednikom Dejanom Bodirogom i generalnim direktorom Paulijosom Motejunasom, a ispred Zvezde smo bili predsednik Nebojša Čović, predsednik Upravnog odbora Željko Drčelić, sportski direktor Milan Dozet i ja. Na tom sastanku nam je između ostalog rečeno da će šampion ABA lige igrati Evroligu sledeće sezone - rekao je za "Meridian" Vasiljević, koji je želeo samo da dokaže šta je rečeno pre nekoliko meseci, dok je Litvanac Paulijus Motiejunas promenio ploču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading