OVO MI JE EKSER U SANDUK, NIKADA MI OVO NEĆE OPROSTITI! Vučić ponosno iz Njujorka: Vinuli smo se u visine!

Autor:

Vesti

23.05.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić prokomentarisao je izglasavanje sramne Rezolucije o Srebrenici.

OVO MI JE EKSER U SANDUK, NIKADA MI OVO NEĆE OPROSTITI! Vučić ponosno iz Njujorka: Vinuli smo se u visine!

Foto: printscreen/TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz Njujorka, gde je danas usvojena sramna rezolucija o Srebrenici.

- Uradili smo sve što smo mogli, hvala svima iz mog kabineta, Markovog novog, Ivicinog bivšeg kabineta. I Mići, Ivi, Mariji... Hvala im na ogromnoj borbi, ovo je pre svega veliko iznenađenje i zaprepašćenje za sve u sali. Iako sam rekao kakve će to podele da izazove. Na kraju 87 onih koji su bili u sali nisu glasali za rezoluciju. Zbog svega što su radili u pripremi ispada da su izglasali rezoluciju - kaže on.

Ja sam večeras završio ovde karijeru, nikada mi ovo neće oprostiti, dodaje on.

- Ovo mi je bio ekser u sanduk. Uradili su sve da nas ponize, a mi smo se vinuli u visine. Svakome je jasno kakav je rezultat. To zadovoljstvo ne možete da kupite. Videli ste i porodice srpskih žrtava koji su podigli srpsku zastavu - rekao je predsednik i istakao da moramo nastaviti da radimo na napretku ekonomije i nastaviti razgovore sa braćom Bošnjacima, naročito onima koji žive u Srbiji.

- Mi moramo zajednički od sutra da se borimo za budućnost - kaže on i zakljućuje:

- Dosta mi je licemerja, udaraca ispod pojasa, raznih amandmana. Mi smo ljudi danas 15 minuta pre početka sednice da objašnjavamo ljudima da to nisu naši amandmani. Jurio Goran od stola do stola i objašnjavao. Svi su nas podcenili, njihove procene su bile da će imati preko 110 glasova za, a onih koji nisu podržali rezoluciju je bilo 107. Hvala svima koji su bili uz nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (8)

Loading
Teona

23.05.2024 20:10

Tako je iznesi istinu neka svet cuje

Тања

23.05.2024 21:31

Sve čestitke Predsedniku Vučiću na borbi za Srbiju.

Predrag

24.05.2024 01:28

Vučićev današnji govor u UN, je glogov kolac zabijen u povampireni zapad, ili ekser u kovčeg njihovog vrloga novoga sveta.

Мiraš

24.05.2024 02:20

Vučić je pokazao pravo liderstvo u ovim teškim trenucima. Iako su pokušali da nas ponize, mi smo se vinuli u visine i pokazali snagu i jedinstvo. Hvala svim našim prijateljima koji su bili uz nas. Nastavljamo borbu za istinu i pravdu!