SLOBODA MIĆALOVIĆ NAPRAVILA VRHUNSKI ŠTIMUNG! Glumica zapevala i kolege bacila u trans!

Autor:

Zabava

23.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne zna se da li je bolja glumica ili pevačica.

SLOBODA MIĆALOVIĆ NAPRAVILA VRHUNSKI ŠTIMUNG! Glumica zapevala i kolege bacila u trans!

Foto: Blic TV printscreen

Glumica Sloboda Mićalović često voli da zapeva u javnosti, a s obzirom da to radi veoma dobro takvi trenuci su pravi užitak. Tako se svojevremeno latila mikrofona u Zvezdara teatru i zajedno sa glumicom Anom Franić oduševila kolege u pozorištu kada su u duetu zapevale zahtevnu pesmu "Krivi ljudi".

Snimak na kojem emotivno peva sa suzama u očima osvanuo je na društvenoj platformi Tiktok.

Sloboda i Ana su atmofesru dovele do usijanja, a slušali su ih Nataša Ninković, Andrija Milošević, Dragan Bjelogrlić...

Inače, bioskopska publika je imala priliku da čuje Slobodu kako izvodi hit "Kad zamirišu jorgovani" u filmu "Jorgovani". Scena u kojoj Sloboda i Ivan Bosiljčić pevaju numeru "Kad zamirišu jorgovani", koju u originalu izvode Vesna Zmijanac i Dino Merlin, zapalila je društvene mreže. 

Republika

Foto: Foto Košutnjak film

U filmu "Jorgovani"

Film "Jorgovani" prikazuje nam priču o dvoje poznatih glumaca koji se, oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza, susreću se jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali. Film je naišao na odlične kritike i ostvario veliku gledanost u bioskopskim dvoranama širom Srbije.

U filmu, koji kao producent potpisuje Zoran Janković i Košutnjak film, ostale uloge su poverene proverenoj glumačkoj ekipi: Gordanu Kičiću, Mimi Karadžiću, Isidori Janković, Jovanu Jovanoviću, Jani Bjelici, Nebojši Dugaliću, Pavlu Čemerikiću, Nenadu Okanoviću, Vahidu Džankoviću i Petru Vasiljeviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading