KORAK KA TITULI! Đoković se mučio, pa RAZBIO RIVALA!

Autor:

Sport

23.05.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole u polufinalu turnira u Ženevi.

KORAK KA TITULI! Đoković se mučio, pa RAZBIO RIVALA!

Foto: x.com

Srpski teniser Novak Đoković nastavlja svoj uspešan niz plasiravši se u polufinale ATP turnira u Ženevi. U četvrtfinalu je odigrao protiv Holanđanina Talona Grikspora i slavio rezultatom 7:5, 6:1. Meč je trajao jedan sat i 18 minuta, a prvi set je obeležila izjednačena borba sve do rezultata 5:5, kada je Đoković uspeo da napravi odlučujući brejk i osvoji set rezultatom 7:5.

Iako je prvi set bio veoma izjednačen, Novak Đoković je uspeo da pokaže svoju klasu i mentalnu snagu kada je bilo najpotrebnije, što je rezultiralo osvajanjem seta. Ova pobeda je još jedan dokaz Đokovićeve sposobnosti da se izbori sa teškim situacijama i pronađe način da preokrene rezultat u svoju korist.

U drugom setu, Đoković je demonstrirao svoju dominaciju na terenu, osvojivši ga rezultatom 6:1. Njegova koncentrisana i agresivna igra bila je ključna za ovaj ubedljiv trijumf, što je ostavilo protivnika bez pravog odgovora na Đokovićevu igru.

Ovaj trijumf otvara put Novaku Đokoviću ka tituli u Ženevi, gde će se suočiti sa novim izazovima i imati priliku da pokaže svoju neprikosnovenu veštinu na teniskom terenu. Sa ovakvom formom, Đoković ulazi u naredne mečeve kao favorit, spremna da se suoči sa bilo kojim protivnikom na putu ka finalu. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju nastavak Đokovićevog učešća na ovom turniru i raduju se njegovim budućim nastupima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading