KIKS KADA MU VREME NIJE: Hladan tuš za lidera - finiš sezone donosi istinsku dramu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.05.2024

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na "Đačkom igralištu" Kuljani su držali čas.

KIKS KADA MU VREME NIJE: Hladan tuš za lidera - finiš sezone donosi istinsku dramu!

Foto: FK železničar Inđija

Nakon pet vezanih mečeva u kojima su zabeležena tri trijumfa i dva remija, fudbaleri Železničara iz Inđije, u momentu kada se malo ko tome nadao, doživeli su neuspeh kojim je ponovo vraćena neizvesnost kada je u pitanju krajnji ishod ovosezonskog takmičenja u vojvođanskoj grupi srpskoligaškog fudbala.

 

Tokom čitavog toka meča domaćin je imao više od igre. Stvarali su momci u belo-plavoj sportskoj opremi prilike, ali je čuvar mreže Hajduka 1912 iz Kule, Veljko Pajović bio nesavladiv.

Gosti su se opredelili za igru na kontranapade i to im se isplatilo u samom finišu meča, u nadoknadi vremena.

U momentima kada se već očekivao i poslednji sudijhski zvižduk, Aleksandar Dimitrić je poveo akciju svoje ekipe, uposli oje Branislava Pjoštu koji iz okreta upošljava na drugoj strani kaznenog prostora Andreja Vujovića koji vara Boška Krivokuću za veliku radost gostujućih fudbalera.

Foto: FK železničar Inđija

Poraz kojem se malo ko nadao

 

- Srpska liga Vojvodina. 27. kolo:

Železničar (Inđija) - Hajduk 1912 (Kula) 0:1 (0:0)

Strelac: A. Vujović u 90+4. minutu za Hajduk 1912

Stadion: "Đačko igralište"

Gledalaca: 100

Sudija: Dušan Belić

Žuti kartoni: Matijević, Radman (Železničar); Kočiš, Mihajlović (Hajduk 1912)

Železničar (Inđija): Krivokuća, Saračević (Petrović), Bošnjak (Maoduš), Matijević, Đokić, Volarević, Ivelja, Osman, Živanović, Sulejmani (Radman), Miljević (Trbović).

Hajduk 1912 (Kula): Pajović, Cicmil, Stevanović, Ljumović, Dimitrić, Pjošta, Kočiš (Vujović), Mihajlović (Mikan), Biočanin, Dimitrijević, Marinković.

Ovim porazom "inđijska dizelka" je zakomplikovala situaciju na tabeli, ali su fudbaleri Železničara imali i sreću, s obzirom da je glevni konkurent ekipa GFK Slovena iz Rume osvojila samo jedan bod na gostovanju u Zrenjaninu, tako da će u poslednje tri takmičarske runde ući sa isto toliko poena prednosti. 

Sada je već potpuno jasno da će se ključni meč u borbi za šampionski pehar odigrati 25. maja, kada će u okviru 29. takmičarske runde ekipa Železničara upravo dočekati sastav iz Rume.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading