NOVAK SAZNAO PROTIVNIKA NA ROLAN GAROSU: Evo protiv koga Đoković kreće u pohod ka odbrani titule!

Autor:

Sport

23.05.2024

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U polifnalu možemo očekivati teniski klasik.

NOVAK SAZNAO PROTIVNIKA NA ROLAN GAROSU: Evo protiv koga Đoković kreće u pohod ka odbrani titule!

Foto: www.profimedia.rs

Najboljii teniser sveta, Novak Đoković saznao je protivnika na Rolan Garosu, pošto je u Parizu održan žreb za spomenuti turnir. Đoković će takmičenje započeti od drugog kola, gde će se sastati sa Pjerom Erberom. 

Nakon pobede nad Erberom, Đoković će se suočiti sa pobednikom duela Karbeljas Baenje i Lestijena. Ukoliko prođe i tu prepreku, sledi mu meč protiv Musetija, a potom potencijalni susret sa Polom ili Serundolom. U četvrtfinalu ga očekuje meč protiv Rud ili Frica.

Ukoliko se plasira u polufinale, Đoković bi se mogao sastati sa Zverevim, Medvedevim ili Nadalom. S druge strane, u finalu bi mogao da se nađe licem u lice sa Sinjerom ili Alkarazom.

Pjer Erber, protivnik koga će Đoković sresti u drugom kolu, predstavlja zanimljivog takmičara. Iako nije među najpoznatijim imenima svetskog tenisa, Erber će sigurno pokušati da pruži jak otpor Đokoviću i da ostvari što bolji rezultat na Rolan Garosu.

Đoković dolazi na Rolan Garos sa velikim samopouzdanjem. Pored toga, njegova motivacija da osvoji ovaj Gren slem turnir dodatno je pojačana činjenicom da bi mu to donelo kompletnu kolekciju Gren slem titula. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju njegove mečeve na ovom turniru.

Novak jedna od glavnih favorita na Rolan Garosu. Nakon saznanja o protivniku u drugom kolu, teniska javnost i navijači sa nestrpljenjem iščekuju početak ovog velikog takmičenja. Đokovićeva forma i motivacija, zajedno sa njegovim dosadašnjim uspesima ove sezone, stvaraju velika očekivanja od njegovog nastupa na Rolan Garosu.

Sve oči ljubitelja tenisa biće uprte ka Parizu, gde će se odigrati još jedno uzbudljivo izdanje ovog prestižnog turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading