EVO KADA NOVAK SAZNAJE RIVALE NA ROLAN GAROSU: Velika verovatnoća da ćemo gledati teniski klasik već u prvom kolu!

Autor:

Sport

22.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole pred velikim izazovima.

EVO KADA NOVAK SAZNAJE RIVALE NA ROLAN GAROSU: Velika verovatnoća da ćemo gledati teniski klasik već u prvom kolu!

Foto: Instagram.com/internazionalibnlditalia/printscreen

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, sa nestrpljenjem očekuje žreb za Rolan Garos, koji će se održati ovog četvrtka od 14.00. Kao prvi nosilac turnira, Novak će pažljivo pratiti ceremoniju koju će predvoditi Ameli Morezmo, direktorka Rolan Garosa, i Žil Moreton, predsednik Teniskog saveza Francuske.

Ovog puta, žreb za Rolan Garos deluje još važniji s obzirom na to da nema izraženog favorita za osvajanje turnira. Postoji mogućnost da Novak Đoković ima izuzetno težak put od četvrtfinala do finala, a postoji čak i mogućnost da se suoči sa Rafaelom Nadalom već u prvom kolu, s obzirom na to da Španac neće biti nosilac na ovom turniru.

U izuzetno izjednačenim uslovima, ključno je da Novak dobije nešto lakše rivale u prva dva kola, posebno zbog toga što će polako podizati formu. Prvi mečevi glavnog žreba zakazani su već za nedelju, 26. maj, pa će rezultati žreba biti od presudnog značaja za dalji tok takmičenja.

Ova sezona na šljaci predstavljaće poseban izazov za Novaka Đokovića, koji je izjavio da oseća drugačiju energiju ove godine. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Novak snaći na Rolan Garosu, ali jedno je sigurno - šampion je spreman za nove izazove i sasvim je sigurno da ulazi sa velikom motivacijom. Sa druge strane imamo Nadala koji se neće tek tako predati, pošto mu je ovo poslednja sezona u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading