IVANA ŠPANOVIĆ POSLALA JAKU PORUKU PRED OLIMPIJSKE IGRE: Dotakla se i Đokovića!

Autor:

Sport

22.05.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki izazov očekuje srpske sportiste.

IVANA ŠPANOVIĆ POSLALA JAKU PORUKU PRED OLIMPIJSKE IGRE: Dotakla se i Đokovića!

Foto: printscreen/Instagram/Ivana Spanovic

Ivana Španović, jedna od najuspešnijih srpskih atletičarki, izrazila je svoje ambicije pred predstojeće Olimpijske igre u Parizu. Ona je istakla da je ovo za nju verovatno poslednja prilika da osvoji jedino zlato koje joj nedostaje u karijeri.

- Ideja je da se i Novak i ja pojavimo u Parizu i da osvojimo zlatne medalje. Ljudi, kada žele da nas uteše, kažu već ste osvojili dovoljno i nema potrebe. Znamo mi, ali kada osećaš da si tu i da su realne šanse, zašto da ne. Pogotovo u nekoj ukupnoj statistici je jedna stvar koja je značajna, bitna i itekako realna - navela je Ivana.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović/AP

 

Španovićeva je podsetila na svoj debi na Olimpijskim igrama 2008. godine u Pekingu, gde je bila mlada i bez velikih očekivanja. Sada, nakon pet Olimpijskih igara, ističe da ima mnogo razloga za ponos.

- Mnogo toga se izdešavalo u međuvremenu. Mogu da kažem da, od prvih do poslednjih, i te kako imam na šta da budem ponosna - rekla je srpska atletičarka i dodala:

- Znači limiti su samo u našim glavama. Ali, ono što stalno govorim, sve dok imam zdravu ambiciju prema sportu i onome što radim, i dom imam tu istu želju, ostaću. Najbitnije mi je samo da uživam - poručila je Španovićeva.

Ivana Španović se sa velikim ambicijama sprema za svoje potencijalno poslednje Olimpijske igre u Parizu. Sa pet Olimpijskih igara iza sebe, ističe da je ponosna na svoje dosadašnje rezultate i da će se truditi da ostvari svoj san osvajanja zlatne medalje. S obzirom na svoj talenat, iskustvo i posvećenost, ona će definitivno biti jedna od glavnih srpskih sportskih nada na ovom velikom sportskom događaju 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Навијач

22.05.2024 17:01

❤️💪🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆