DA LI SE NOVAK OPRAŠTA OD TENISA NAKON PARIZA?: Neverovatna izjava bivšeg Britanskog asa!

Autor:

Sport

13.05.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković prolazi kroz ozbiljnu krizu!

DA LI SE NOVAK OPRAŠTA OD TENISA NAKON PARIZA?: Neverovatna izjava bivšeg Britanskog asa!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, koji se smatra  najboljim u belom sportu svih vremena, trenutno prolazi kroz tešku fazu u svojoj karijeri. Od početka godine, nije uspeo da se plasira u nijedno finale, a poslednji poraz doživeo je od Alehandra Tabiloa u trećem kolu turnira u Rimu. Ova loša forma izazvala je spekulacije o njegovoj budućnosti u tenisu.

Iako se suočava sa izazovima na terenu, Novak Đoković ističe da mu je prioritet osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Mnogi stručnjaci su izneli mišljenje da bi upravo posle Olimpijskih igara u Tokiju mogao da završi svoju karijeru. Nekadašnji britanski teniser Mark Peči takođe deli ovo mišljenje, naglašavajući da bi Novak mogao da napravi masivan pokušaj za osvajanje jedinog trofeja koji mu nedostaje, nakon čega bi mogao da se oprosti od tenisa.

- Ima li još neko ds veruje da će Novak imati masivan pokušaj na Olimpijskim igrama za taj jedini trofej koji nema i onda da kaže zbogom tenisu? Počinje sve a ima te vibracije sa Pitom Samprasom iz 2002. I dalje mu je među favoritima za Rolan Garos i Vimbldon, ali da bi bio tako sjajan tako dugo potrebna je neviđena žrtva - jasan je Britanac.

Đoković u karijeri je osvojio sve sem Olimpiskih igara. Prilika za to je u Parizu ove godine, a to bi bio sjajan uspeh za prvog reketa sveta, jer bi onda sve trofeje imao u svojoj kolekciji i mogao komotno da se oprosti od belog sporta. Ima još od dosta do grada svetlosti, a naredni izazov biće Rolan Garos. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading