OTKRIVENO: Evo kako je Novak prošao nakon stravičnog udarca flaše u glavu!

Autor:

Sport

11.05.2024

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnoviji detalji o Đokovićevom zdravstvenom stanju.

OTKRIVENO: Evo kako je Novak prošao nakon stravičnog udarca flaše u glavu!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svera, Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu, pošto je posle velike borbe savladao Francuza Korentana Mutea sa 2:0 (6:3, 6:1), a posle meča adekvatno je proslavio trijumf sa navijačima.

Nakon što je Novak ostvario pobedu nad Korentanom Muteom, dok se potpisivao jednom od fanova, sa tribina je poletela flašica ka njemu i pogodila ga u glavu, nakon čega je pao na tlo. Snimci pokazuju da je u pitanju bio nesrećan slučaj, a ne namera da se Đoković pogodi u glavu. Novak je nakon ovog incidenta završio u ambulanti zbog mučnine.

 

 

Dan nakon što je pretrpeo jeziv udarac nakon meča sa Muteom, Novak Đoković hrabro je izašao na teren broj pet kompleksa "Foro Italiko" kako bi započeo pripremu za duel sa Alehandrom Tabilom u trećem kolu Mastersa u Rimu. Kako je potvrđeno Telegrafu, Đoković je prošao bez ušivanja i većih posledica, što su odlične vesti.

Na putu do terena, Novak se našalio na svoj račun noseći kacigu na glavi dok je delio autograme, a na samom terenu se pojavio sa kačketom. Iako nije bilo vidljivih tragova udarca na glavi, ekskluzivno saznajemo da je Novak dobro prošao i da nema šavove na glavi.

Njegov oporavak će sigurno pratiti mnogi navijači širom sveta, dok će duel sa Alehandrom Tabilom biti prilika da pokaže svoju snagu i izdržljivost. Svi nestrpljivo očekuju njegov povratak na vrhunski nivo igre i veruju da će Novak nastaviti da inspiriše svojom upornošću i posvećenošću tenisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading