POZNATO STANJE ĐOKOVIĆA: Evo da li će Novak trenirati posle snažnog udarca u glavu!

Autor:

Sport

11.05.2024

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole spreman za naredni izazov.

POZNATO STANJE ĐOKOVIĆA: Evo da li će Novak trenirati posle snažnog udarca u glavu!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svera, Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu, pošto je posle velike borbe savladao Francuza Korentana Mutea sa 2:0 (6:3, 6:1), a posle meča adekvatno je proslavio trijumf sa navijačima.

Nakon što je Novak ostvario pobedu nad Korentanom Muteom, dok se potpisivao jednom od fanova, sa tribina je poletela flašica ka njemu i pogodila ga u glavu, nakon čega je pao na tlo. Snimci pokazuju da je u pitanju bio nesrećan slučaj, a ne namera da se Đoković pogodi u glavu. Novak je nakon ovog incidenta završio u ambulanti zbog mučnine.

Nakon ovog događaja, Novak je potvrdio svoje prisustvo na treningu u "Foro Italiku" u subotu. Određen je termin od 13:00 do 14:30 na terenu broj pet, koji će mu pružiti potrebnu privatnost i mir kako bi se fokusirao na pripremu za naredni meč. Važno je istaći da su tribine udaljene 20 do 30 metara od samog terena na kojem će Novak trenirati, pružajući mu potrebnu udaljenost i koncentraciju kako bi se posvetio pripremi za naredni meč.

Zbog udarca, nije održana redovna konferencija za medije, a Novaku je pružena medicinska pomoć. Nakon što se uverio da je sve u redu, javio se kako bi smirio javnost i pratioce, potvrdivši da se oseća dobro.  Đoković je i pored ovog incidenta pokazao profesionalnost i hrabrost, nastavljajući sa pripremama za naredni meč u "Foro Italiku". Svi ljubitelji tenisa širom sveta sa nestrpljenjem očekuju njegovu sledeću igru na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading