RINGIŠPIL POČEO OPET DA RADI! Poznato stanje teško povređene devojčice u Kuršumliji!

Autor:

Hronika

11.05.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njime se dva dana niko ne vozi.

RINGIŠPIL POČEO OPET DA RADI! Poznato stanje teško povređene devojčice u Kuršumliji!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Pixabay.com, twitter/@Pluton45873221

Stanje devojčice, koja je teško povređena kada se polomio ringišpil u Kuršumliji u sredu kako smo saznali od njene porodice je nepromenjeno i čeka se ponedeljak. Ona je dobro reagovala na terapiju.

Zanimljivo je istaći da je ringišpil koji je danima postavljen u Prokuplju, kraj reke Toplice u vlasništvu istog lica čiji je ringišpil polomljen u sredu u Kuršumliji kada je povređeno trinaestoro dece. Ipak, od momenta kada se dogodila nesreća u Kuršumliji, niko se nije njime vozio. Tog dana nije ni radio, a kako tvrde građani Prokuplja prethodna dva dana jeste, ali se niko na njemu nije vozio.

Dozvolu za postavljanje ringišpila vlasniku je dalo javno preduzeće za urbanizam i izgradnju Grada Prokuplja i ona traje do ovog prolećnog vašara, odnosno do 12. maja. Obično produže boravak nakon vašara.

U kabinetu gradonačelnika Prokuplja Miroslava Antovića rečeno je da za sada nisu podneli zahtev za produženje dozvole, niti misle da hoće.

Podsetimo, juče se pojavio novi uznemirujući snimak nakon što je ringišpil pao u Kuršumliji. Na njemu se vide ljudi koji uspaničeno trče i vrište, a snimak možete pogledati OVDE.

Takođe, oglasila se i majka jedne od devojčica koje su povređene tog dana. 

Radim u blizini i čuo se strašan prasak, pa smo svi istrčali. Kada sam shvatila šta se dogodilo, potrčala sam dole, jer sam znala da mi je tamo ćerka. U međuvremenu me je ona pozvala telefonom, ali nisam mogla da se smirim. Bile su to strašne scene koje nikada neću zaboraviti - priča majka devojčice koja je nakon lečenja u prokupačkoj bolnici puštena kući.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading