JOKIĆU UČI OD ĐOKOVIĆA: ''Predstavljati svoju zemlju na Olimpijskim igrama je najveća čast jednog sportiste!''

Autor:

Sport

21.05.2024

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole napada Olimpijske igre.

JOKIĆU UČI OD ĐOKOVIĆA: ''Predstavljati svoju zemlju na Olimpijskim igrama je najveća čast jednog sportiste!''

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković ističe da je njegov najvažniji cilj u 2024. godini osvajanje olimpijskog zlata. Iako nije imao sjajan početak sezone i još uvek nije osvojio nijednu titulu, Đoković ističe da sa posebnim emocijama razmišlja o olimpijskom turniru.

- Osvojio sam bronzanu medalju, bilo je to dosta davno, 2008. u Pekingu. Imao sam najveću moguću čast da nosim srpsku zastavu. Nisam imao to iskustvo sa ceremonije otvaranja Igara još od Londona 2012. Nadam se da ću imati prilike da to opet ponovim i da uživam u iskustvu olimpijskih igara, jer one su kao ništa drugo. Predstavljati svoju zemlju je velika čast i biti dio najstarijeg sportskog takmičenja, to se ne može porediti ni sa čim u mojoj teniskoj karijeri - poručio je Nole.

Novak navodi da su Olimpijske igre nešto posebno i da samo boravak u olimpijskom selu čini da se sportisti osećaju posebno inspirisanim i ponosnim.

- Olimpijske igre su nešto posebno, i samo biti u tom selu, čini vas da se osjećate posebno inspirisanim i ponosnim. Ipak, naučiću iz svojih prethodnih iskustava i pokušati da održim rutinu kako bih bio u stanju da odigram najbolje što mogu - jasan je Đoković.

Olimpijske igre počinju 26. jula i trajaće do 11. avgusta i svi sa nestrpljenjem iščekuju ovu smotru. Novak jedino u karijeri nije osvojio ovo prestižno takmičenje, tako da će sa velikom motivacijom ići u Pariz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading