PEŠIĆ OTKRIO KADA ĆE DA SAOPŠTITI SPISAK IGRČA ZA PARIZ, PA SE DOTAKAO JOKIĆA: ''Ništa novo!''

Autor:

Sport

21.05.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi željno iščekuju odgovor Jokića.

PEŠIĆ OTKRIO KADA ĆE DA SAOPŠTITI SPISAK IGRČA ZA PARIZ, PA SE DOTAKAO JOKIĆA: ''Ništa novo!''

Foto: Starsport

Posle nedavnog ispadanja Denver Nagetsa iz NBA lige, sve oči su uprte ka Nikoli Jokiću, trenutno najboljem košarkašu sveta. Glavna tema u narednom periodu biće njegovo eventualno učešće na Olimpijskim igrama u Parizu, koje startuju uskoro.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, izjavio je za Informer da za sada nema novih informacija o učešću Nikole Jokića na Olimpijadi.

Foto: Starsport

 

- Za sada, kao i za ostale kandidate, ništa novo... Kada se završi košarkaška sezona u Evropi, saopštićemo kandidate za Olimpijske igre  - istakao je Kari.

Iako zvanična odluka još uvek nije saopštena, očekuje se da će najbolji košarkaš u NBA ligi odazvati pozivu i pružiti svoju pomoć reprezentaciji Srbije na putu ka osvajanju medalje na Olimpijadi. 

Dok se očekuje odluka najboljeg košarkaša sveta, sportska javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj događaja u vezi sa Nikolinim eventualnim učešćem na Olimpijskim igrama. Svakako, njegovo prisustvo na ovom globalnom sportskom događaju bilo bi od velikog značaja za reprezentaciju Srbije i sve ljubitelje košarke širom sveta.

Jokićevo prisustvo u nacionalnom timu dalo bi dodatnu sigurno. Srbije je u grupi sa Amerikom, a Nikolino iskustvo igranja u najjačoj ligi na svetu olakšalo bi dosta učešće Orlova na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading