POZNAT NOVAKOV PUT U ŽENEVI: U drugom kolu ga očekuje stari rival!

Autor:

Sport

17.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole igra prvi put na ovom turniru.

POZNAT NOVAKOV PUT U ŽENEVI: U drugom kolu ga očekuje stari rival!

Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, odlučio je da se priključi učesnicima turnira u Ženevi kako bi stekao što više mečeva i forme pred nadolazeći Rolan Garos. Iako je trenutno prvi reket sveta, Nole je svestan da mu je potrebno više mečeva kako bi dostigao željeni nivo forme.

Novak će startovati kao slobodan na početku turnira, a u drugom kolu će se sastati sa pobednikom duela između Janika Hanfmana i Endija Marija. Potencijalni rival u trećem kolu je Talon Grikspor, dok bi u polufinalu mogao da se susretne sa Tejlora Fricom. Za finale je projektovan njegov duel sa Kasperom Rudom.

Masters u Rimu pokazao je da je Novak Đoković još uvek daleko od svoje prepoznatljive forme. Ove sezone, Đoković još uvek nije uspeo da osvoji niti jedan trofej, a njegovi rezultati trenutno stoje na 12 pobeda uz pet poraza. Iako je stigao do polufinala Australijan opena, kao i do polufinala u Monte Karlu, incident tokom kojeg je dobio udarac flašicom u glavu tokom meča u Rimu, ostavio je pitanje njegove forme otvorenim.

Odluka Novaka da se pridruži učesnicima turnira u Ženevi predstavlja jasnu potvrdu da nema većih posledica od nemilog događaja u Rimu. Njegova odlučnost da nastavi sa takmičenjem i potraga za formom predstavljaju jasnu poruku da se neće zaustaviti i da je spreman da se izbori sa izazovima koji mu se nađu na putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading