POSTERIZOVANJE: Brutalni Jokić "uništio" novog Džordana - Edvards nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.05.2024

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ameriko, gledaj i uči kako se ova igra, igra...

POSTERIZOVANJE: Brutalni Jokić "uništio" novog Džordana - Edvards nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/Denver Nuggets

Dva uvodna poraza u seriji na domaćem parketu, nisu poremetila zvaničnog šampiona NBA lige. Nakon šokantnih 99:106 i 80:106 u Koloradu, košarkaši Denvera su uzvratili istom merom i iz "Target centra" se vraćaju sa dva brejka za koje je svakako najzaslužniji MVP ovosezonskog takmičenja, Nikola Jokić koji je u dva poslednja meča u Mineapolisu ubacio čak 59 poena.

Meč koji je odigran prethodne noći, a koji je okončan trijumfom ekipe iz Kolorada rezultatom 115;107, pokazao je zašto je popularni "Džoker" jedan od najdominantnijih igrača u prekookeanskom takmičenju.

Nikola Jokić je bio nezaustavljiv tokom ovog meča, pružajući neverovatnu igru i dominirajući terenom. Njegov doprinos ekipi bio je ključan u povratku Denvera u igru, dok je njegova veština i inteligencija na terenu ostavljala protivnike u čudu.

Jedan od najupečatljivijih momenata meča bilo je kada je Jokić "stavio na poster" Entonija Edvardsa iz Minesote. Edvards, mladi talentovani igrač, nije mogao da zaustavi Jokića koji je impresivno zakucao preko njega. Ovaj potez oduševio je publiku i postao glavna tema razgovora nakon meča.

 

 

Nakon ovog poteza, reakcije ljubitelja košarke širom sveta su bile burne. Mnogi su istakli Jokićevu neverovatnu snagu i veštinu, dok su se mnogi divili hrabrosti koju je pokazao zakucajući preko jednog od najboljih igrača lige kojeg sa pravom, ili ne nazivaju "novim Majkl Džordanom".

Nikola Jokić već duže vreme privlači pažnju javnosti svojim izvanrednim igrama, ali ovaj potez ga je još jednom istakao kao jednog od najuzbudljivijih igrača u NBA ligi. Njegova sposobnost da iznenadi i oduševi publiku čini ga nezaobilaznom zvezdom svakog meča.

Da podsetimo, trenutni rezultat u seriji sada je poravnat na 2:2. Naredni, peti meč na programu je za dva dana u Denveru, dok će pitanje konferencijskog finaliste možda biti rešeno 16. maja i meča u "Target centru". Eventualna majstorica odigraće se u Koloradu 19. dana meseca maja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading