BEZ DLAKE NA JEZIKU: "Primili smo udarac i uzvratili"! Jokić u par reči sve objasnio! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.05.2024

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Junak trijumfa u "Target centru" je imao šta da kaže nakon meča u Mineapolisu.

BEZ DLAKE NA JEZIKU: "Primili smo udarac i uzvratili"! Jokić u par reči sve objasnio! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/Joel Rush

Pokazalo se da šampiona nikada ne treba otpisivati.

Četvrti meč polufinala Zapada između Denver Nagetsa i Minesote Timberwolvesa bio je pun uzbuđenja, a odlučujući trenutak desio se krajem druge deonice. Nagetsi su za samo 20 sekundi postigli osam poena, što je bilo ključno za njihovu pobedu rezultatom 115:107. Prvo je na asistenciju Nikole Jokića, srpskog centra, trojku pogodio Kentavijus Kaldvel-Poup, bek Nagetsa. Tada je na semaforu ostalo 20 sekundi do kraja prvog poluvremena, a rezultat je glasio 59:49 za Denver.

Posebno upečatljiv bio je trenutak kada je Džamal Marej postigao "bez koske" trojku sa pola terena, nakon što je ukrao loptu od Nikela Aleksander-Vokera. Ovaj potez izazvao je oduševljenje kako navijača, tako i igrača oba tima, i definitivno će ostati upamćen kao jedan od najuzbudljivijih trenutaka meča.

Nakon meča MVP ovosezonske NBA lige Nikola Jokić koji je ostvario učinak od 35 poena, sedam skokova i isto toliko asistencija, imao je šta da izjavi:

- Kolektivni trud. Svi su igarli dobro. Gordon je bio neverovatan, Mari tkaođe u drugom poluvremenu. Svi su se istakli, sad treba da sačuvamo domaći teren - rekao je Jokić na terenu posle meča. Prošle godine smo izgubili samo jednu utakmicu od njih, ali nas je to ujedinilo i osnažilo. Primili smo udarac i uzvratili.

 

 

Trenutni rezultat u seriji sada je poravnat na 2:2. Naredni, peti meč na programu je za dva dana u Denveru, dok će pitanje konferencijskog finaliste možda biti rešeno 16. maja i meča u "Target centru". Eventualna majstorica odigraće se u Koloradu 19. dana meseca maja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading