ŠTA SE OVO DOGAĐA? Potop epskih razmera! Scene kakve ne pamte ni najstariji navijači! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.05.2024

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Old Traford" u Mančesteru, kako ističu navijači, trebao bi da ponese naziv "Teatar vlažnih snova"!

ŠTA SE OVO DOGAĐA? Potop epskih razmera! Scene kakve ne pamte ni najstariji navijači! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/Sky Sports Premier League

Katastrofalna sezona Mančester junajteda nije jedina briga koja muči navijače "crvenih đavola". Naime, poraz od Arsenala (0:1) samo je dodatno naglasio problem koji se tiče stanja stadiona "Old Traford". Nakon jake kiše koja je padala u Mančesteru, stadion je prokišnjavao na sve strane, ostavljajući utisak da je postao "Teatar mokrih snova". Ovaj neugodan prizor šokirao je mnoge, a postao je i predmet duhovitih komentara navijača.

Uprava kluba, posebno porodica Glejzer, suočava se sa oštrim kritikama jer se tvrdi da nisu uložili ni jednu funtu u obnovu stadiona tokom svog vlasništva nad Mančester junajtedom. Ova činjenica baca senku na reputaciju kluba koji je decenijama bio sinonim za vrhunske rezultate i poslovnu stabilnost.

Ova situacija izazvala je burne reakcije javnosti i navijača, koji su izrazili svoje nezadovoljstvo stanjem na stadionu. Mnogi su se zapitali kako je moguće da klub sa takvom istorijom i tradicijom dozvoli da mu središte fudbalske strasti propada na ovaj način.

 

 

Nedvosmisleno je da stanje stadiona direktno utiče na reputaciju kluba i doživljaj navijača. Pored toga, postavlja se pitanje da li ovo može imati uticaj i na performanse tima na terenu.

Uprkos trenutnom stanju, ostaje da se vidi da li će uprava kluba preduzeti konkretne korake ka obnovi stadiona. Navijači sa nestrpljenjem očekuju akciju koja će vratiti "Old Traford" u sjaj koji zaslužuje.

Da podsetimo, u aktuelnoj sezoni engleske Premijer lige, ekipa Mančester junajteda dva kola pre kraja takmičarske godine zauzima osmu poziciju na tabeli. "Đavoli" su ostvarili skor od 16 pobeda, šest remija i 14 poraza, a ono što posebno brine sve pristalice slavnog kluba, jeste činjenica da je ekipa u poslednjih osam prvenstvenih mečeva zabeležila samo jedan trijumf i to protv Šefild junajteda 24. aprila, rezultatom 4:2.

Do okončanja sezone Mančester junajted dočekuje Njukastl 15. maja, a četiri dana kasnije "spuštaju zavesu" na sezonu 2023/24 utakmicom protiv Brajtona.na "Ameks" stadionu.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading