DOŠLO JE VREME TITULA DA SLAVI SE: Mitrogol "zapalio" Saudijce - Nejmar visoko podigao tri prsta u čast srpskih fudbalera! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.05.2024

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žurka je tamo gde su Srbi i Brazilac.

DOŠLO JE VREME TITULA DA SLAVI SE: Mitrogol "zapalio" Saudijce - Nejmar visoko podigao tri prsta u čast srpskih fudbalera! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/AlHilal Saudi Club

Stadion je odjekivao povikom "Mitro's on fire" dok je Al Hilal proslavljao osvajanje 19. titule šampiona Saudijske Arabije pobedom nad Al Hazemom rezultatom 4:1. Srpski fudbaleri, Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, istakli su se kao ključni igrači u ovom trijumfu, zaslužujući veliku pažnju i priznanje navijača.

Mitrović je briljirao postigavši dva gola, dok je Milinković-Savić upisao jedan gol i asistirao Mitroviću, pokazujući, po ko zna koji put, svoj raskošni fudbalski kvalitet. Mitrović je tokom sezone ostvario impresivan učinak od 35 golova na 39 utakmica, uz osam asistencija, dok je Milinković-Savić postigao 12 golova i imao čak 17 asistencija na 42 meča. Njihov doprinos timu doveo je Al Hilal do ubedljivog vođstva na tabeli sa 89 bodova, 12 više od drugoplasiranog Al Nasra, tri kola pre kraja prvenstva.

Nakon osvajanja titule, Al Hilalu predstoji susret sa Al Nasrom Kristijana Ronalda, kao i utakmica u Kupu protiv istog protivnika. Ovi mečevi predstavljaju priliku za dodatno afirmisanje dominacije i potvrdu vrhunske forme srpskih fudbalera.

Navijači su bili oduševljeni performansama Mitrovića i Milinković-Savića, a atmosfera na stadionu je bila ispunjena euforijom i ponosom zbog osvajanja šampionske titule. Srbima je ovaj trijumf doneo zasluženo priznanje i pokazao da su postali nezaobilazni deo Al Hilal tima.

 

 

Uz Mitrovića i Milinković-Savića, proslavi titule pridružio se i Nejmar, čiji je povratak na teren nakon povrede bio od velikog značaja za tim. Njegovo prisustvo dodatno je učinilo proslavu nezaboravnom za sve navijače i igrače Al Hilala. Posebno je Nejmar oduševio sve ljubitelje fudbala u Srbiji, s obzirom da je tokom proslave šampionskog pehara, visoko podigao tri prsta u čast srpskih fudbalera koji su i najzaslužniji što je Al Hilal nakon godinu dana pauze vratio pehar u svoje vitrine.

 

 

Ovaj trijumf predstavlja veliki uspeh za srpske fudbalere u inostranstvu, a njihova izvanredna forma sigurno će privući pažnju ljubitelja fudbala širom sveta. Mitrović, Milinković-Savić i Nejmar su postali sinonim za uspeh i kvalitet, ostavljajući dubok utisak ne samo u Saudijskoj Arabiji, već i globalnoj fudbalskoj zajednici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading