SVI PRIČAJU O STAJLINGU ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ ZA SLAVU I EVO KOLIKO JE STVARNO KOŠTALO: Nije skupo kao što ume, čak je i PRISTUPAČNO (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

12.05.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je Anastasija Gudelj proslavila krsnu slavu sa suprugom - cena njenog stajlinga je neverovatna!

SVI PRIČAJU O STAJLINGU ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ ZA SLAVU I EVO KOLIKO JE STVARNO KOŠTALO: Nije skupo kao što ume, čak je i PRISTUPAČNO (FOTO/VIDEO)

Foto: instagram/AnastasijaGudelj

Anastasija Gudelj nedavno je proslavila prvu krsnu slavu sa suprugom Nemanjom Gudeljom u Sevilji, gde su organizovali proslavu u svom domu. Uz muziku i pored bazena, priključili su im se brojni prijatelji kako iz inostranstva tako i iz Srbije koji su došli da uveličaju njihovo slavlje.

Ono što je privuklo pažnju je njen izgled koji je izazvao dosta komentara.


Stilizovana duga braon haljina i skupocene čizme

Cecina ćerka je za ovu priliku obukla dugu braon haljinu pripijenu uz telo, koju je uklopila sa šeširom i kaubojkama. Iako je izgledala skupo i luksuzno, ukupna cena njenog stajlinga iznosi 433 evra. Detaljan spisak komada koje je nosila otkriva da su najskuplji deo njenog izgleda bile čizme, koje su koštale 295 evra.


Pristupačni modni dodaci

Iako je većina komada bila markirana, interesantno je da je Anastasija za dve narukvice platila svega 10 evra, dok je jednu drugu platila 13 evra. Za šešir koji je ostavio najjači utisak izdvojila je 85 evra, što je takođe pristupačna cena s obzirom na ukupnu vrednost stajlinga, piše "24 sedam". 

 

Mnogi su pohvalili njen stil oblačenja i tvrde da je ova kominacija prelepa, kao i da joj odlično stoji.


Anastasija Gudelj je još jednom pokazala svoj modni ukus kombinujući pristupačne modne dodatke sa luksuznim komadima, i ostavila je snažan utisak na proslavi svoje prve krsne slave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading