U BUTIKU GDE JE RADILA KOLEGE SU BILE BESNE ŠTO NA POSAO DOLAZI BUGATIJEM: Evo šta se dešavalo iza zatvorenih vrata od 2017. godine pa do DANAS između slavnog para

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon raskida Kristijana Ronalda i Irine Šejk, on je upoznao Georginu u Guči prodavnici, a od davne 2017. godine kreće njihova ljubavna priča.

U BUTIKU GDE JE RADILA KOLEGE SU BILE BESNE ŠTO NA POSAO DOLAZI BUGATIJEM: Evo šta se dešavalo iza zatvorenih vrata od 2017. godine pa do DANAS između slavnog para

Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo nije stidljiv kada je u pitanju iskazivanje ljubavi prema svojoj dugogodišnjoj devojci Georgini Rodrigez i njihovoj sve većoj porodici.

Par se zabavlja od 2017. nakon susreta u Guči prodavnici u kojoj je Rodrigez nekada radila.

- Ja sam devojka najpraćenijeg čoveka. Kristijano je sjajan, on je sasvim normalan momak. Sanjala sam da imam šarmantnog princa pored sebe i sada ga imam - rekla je ona, prenosi "People".

Raskid sa Irinom Šejk

Nakon što je prekinuo petogodišnju vezu sa manekenkom Irinom Šejk, Ronaldo je upoznao Georginu dok je ona radila kao prodavačica u Guči prodavnici.

Foto: Tanjug/AP

Georgina i Ronaldo su se upoznali u Guči radnji

Počeli su da se zabavljaju ubrzo nakon toga, a Rodrigez je prve dane njihove veze opisala kao "veoma poseban početak" tokom njene Netflik serije "Ja sam Georgina". Takođe je rekla da bi je Ronaldo često pokupio sa posla u luksuznim automobilima kada su prvi put počeli da se viđaju. 

- Došao bi, sećam se jednom u Bugatiju. Moje kolege su poludele. Oni su dolazili autobusom, a ja bih išla u Bugatiju. Mislim, ljudi nisu mogli da veruju.

9. januara 2017: Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez prvi put se pojavljuju u javnosti kao par

Zgodni par se prvi put zvanično pojavio zajedno sa Ronaldovim najstarijim sinom, Kristijanom mlađim na dodeli FIFA nagrada za najbolji fudbal u Cirihu.

25. maj 2017: Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez ozvaničili svoju vezu na Instagramu

Ronaldo i Rodrigez su debitovali na Instagramu kao par u martu 2017, kada je fudbalska zvezda objavila sliku na kojoj se njih dvoje maze na kauču. Objavu je potpisao emotikonom crvenog srca.

Foto: www.profimedia.rs

Danas ovaj par ima veliku porodicu

29. jun 2017: Kristijano Ronaldo dobija blizance uz pomoć surogat majke

Sledećeg meseca Ronaldo je objavio rođenje svojih blizanaca preko surogat majke na svojoj Fejsbuk stranici.

18. jul 2017: Kristijano Ronaldo i Georgina  Rodrigez najavljuju da očekuju samo nekoliko nedelja nakon što su blizanci rođeni, četvrto dete.

28. oktobar 2021: Kristijano Ronaldo i Džordžina Rodrigez očekuju blizance, a u aprilu sledeće godine otkrivaju da su izgubili dečaka.

Tokom intervjua sa Pirsom Morganom, Ronaldo je govorio o bolu sa kojim su se suočili nakon gubitka sina. Fudbalska zvezda se prisetila trenutka kada su svojoj drugoj deci rekli za smrt dečaka:

- Gio je stigla kući i deca su počela da govore gde je druga beba, gde je druga beba? Deca počinju da govore "Mama, gde je druga beba..." Posle nedelju dana kažem, "Hajde da budemo otvoreni i iskreni sa decom".

Foto: www.profimedia.rs

Georgina Rodrigez važi za jednu od najlepših dama

Ronaldo je rekao i da njegova porodica svaki dan priča o Anđelu kako su im i objasnili.

- Deca razumeju, oni su govorili "Tata, ovo sam napravio za Anđela" i pokazivali na nebo, što mi se najviše sviđa jer je on deo njihovih života. Neću da lažem svoju decu, govorio sam istinu, što je bio težak proces - priseća se.

1. mart 2024: Georgina Rodrigez odaje počast Kristijanu Ronaldu na Nedelji mode u Parizu

Foto: www.profimedia.rs

Georgina Rodrigez na Nedelji mode u Parizu

Kada je Georgina izašla na modnu pistu na reviji ženske odeće Vetements jesen/zima 2024-2025. na Nedelji mode u Parizu, nosila je komplet koji je poslužio kao posebna podrška njenom suprugu. Nosila je crvenu haljinu sa brojem sedam – istim brojem koji je Ronaldo nosio dok je igrao za Mančester junajted.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading