GEORGINA GORI U TANGAMA, DOSLOVNO UŠLE U NJU! Pored nje Ronalda niko ni da primeti, a ona vidno NEZADOVOLJNA (FOTO GALERIJA)

Autor:

Lifestyle

23.06.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se sunčala sa Ronaldom i decom, obukla je tanga gaćice, a prizor je oduševio mnoge.

GEORGINA GORI U TANGAMA, DOSLOVNO UŠLE U NJU! Pored nje Ronalda niko ni da primeti, a ona vidno NEZADOVOLJNA (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram/georginagio

Georgina i Ronaldo

Jedan od najboljih fudbalera Kristijano Ronaldo, ovoga puta potpuno je u senci svoje partnerke Georgine Rodrigez. Oni su iskoristili lepo vreme i okončanje fudbalske sezone kako bi sa porodicom odmorili i otputovali. Nakon svih obaveza, odlučili su da dane provedu u miru, odnosno bez pažnje medija, ali jedan potez popularne Georgine naterao je sve medije da pišu o njoj.

Paparaci su ih uhvatili kako uživaju sa decom, i dok je on pio piće ona je njima posvećivala pažnju. Kako su strani mediji preneli, takođe  je bila izuzetno nezadovoljna, samo je gledala u telefon i nije obraćala pažnju na njega, dok su drugi komentarisali da je on sa njom da bi mu neko pazio decu. Ipak, ako je suditi prema fotografijama koje je ona izbacila na svoj Instagram profil te dve priče uopšte se ne poklapaju jer u odnosu na to šta je ona objavila, deluju odlično raspoloženi i zaljubljeni. Šta je onda istina?

 

Sada, pažnju je privukla malo više ona, nego njihov ljubavni odnos. U zelenom bikiniju svi su gledali u Georginu, a ona je rado podelila fotografije svoje zategnute zadnjice. Minijaturan veš doslovno je "ušao" u nju, a ona se nije brinula zbog komentara, već je slike ponosno podelila.

Zaista ova žena je prezgodna i ne libi se da to i pokaže!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading