SA NJIMA ĆETE IMATI NAJBOLJI ODNOS IKADA: Kada ovi horoskopski znaci priđu partneru, obe strane budu zadovoljene

Autor: N.J.

Lifestyle

22.06.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki znak je jedinstven, a takva je situacija i kada je reč o intimnim odnosima.

SA NJIMA ĆETE IMATI NAJBOLJI ODNOS IKADA: Kada ovi horoskopski znaci priđu partneru, obe strane budu zadovoljene

Foto: Shutterstock

Neki horoskopski znaci vole da igraju uloge, dok drugi više vole klasičan intiman odnos bez isprobavanje nekih novih poza. Nekima treba duga predigra, a drugi žele odnos svuda i uvek su spremni. Po tome koliko su dobri u krevetu poznati su Ovnovi, Škoprije, Lavovi, Vage i Bikovi.

Filis Vega, autorka knjige "Erotska astrologija: otkrivene seksualne tajne vašeg horoskopa“, napravila je listu horoskopskih znakova i objasnila ko je najviše seksualno kompatibilan, kao i šta koji znak uzbuđuje.

Sa njima ćete imati odnos iz snova

Ovan

Oni su strastveni i nestrpljivi, žele odmah da pređu na stvar bez čekanja. Oni vole "na brzinu" bez mnogo napora.

Seksualno kompatibilni horoskopski znaci: Lav, Strelac, Blizanci, Vodolija. Ubuđuje ih sve drugačije i "napad". 

Foto: Shutterstock

Intiman odnos

Bik

Oni su senzualni, i u odnosu na Ovnove vole sve polako, da večeraju, zavode jedno drugo. Pouzdan i lagodan Bik voli nekomplikovan seks i poseduje libido koji ga, kada se jednom oslobodi, drži celu noć.

Seksualno kompatibilni horoskopski znaci: Devica, Jarac, Rak, Škorpija, Ribe. Uzbuđuje ih romantika, malo sveća, čaša vina i beli čaršav.

Vaga

Sofisticirana Vaga je intelektualka i perfekcionista - ovaj znak je zaintrigiran erotikom i konceptualnim pristupima zadovoljstvu.

Seksualno kompatibilni znaci: Blizanci, Vodolija, Ovan, Lav, Strelac.

Uzbuđuje ih lepo uređena spavaća soba, noć u gradu. Vagu uzbuđuju lepe situacije u kojima može da iskaže svoj stil. Možda je previše ljubazna da bi to rekla, ali ona zaista traži skupe poklone.

Foto: Unsplash/ tabitha turner

Muškarac i žena u zagrljaju

Škorpije

Seksi Škorpija ili je potpuno nezainteresovana ili je u potpunosti fokusirana na vas. Kada odluči da ste vi taj, pokazaće vam besmrtnu ljubav i mračnu erotsku akciju. Ako želite da budete sa Škorpijom, počnite da radite na svojoj izdržljivosti i pripremite se.

Seksualno kompatibilni znaci: Rak, Ribe, Blizanci, Vaga, Vodolija. Uzbuđuje ih razumevanje. Kada znate šta voli vaša draga Škorpija, uradite to za nju. Ovom znaku možete slobodno ponuditi konopac i bič, prenosi "Krstarica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading