AKO IMATE OVAJ BROJ U DATUMU ROĐENJA, MOGUĆI SU PROBLEMI SA SRCEM: Evo šta se dešava na zdravstvenom planu

Autor: N.J.

Lifestyle

17.06.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Datum rođenja može da otkrije važne stvari o zdravlju.

AKO IMATE OVAJ BROJ U DATUMU ROĐENJA, MOGUĆI SU PROBLEMI SA SRCEM: Evo šta se dešava na zdravstvenom planu

Foto: Shutterstock

Srčani udar

Da biste znali šta je najbolje za vas potrebno je da saberete cifre u datumu rođenja i da ih svedete na jedan broj. Broj koji dobijete otkriće na koji način bi trebalo da povedete računa o sebi.

Na primer, ako ste rođeni 17.9.1978, vaša računica bi bila 1+7+9+1+9+7+8=42=4+2=6, pa je vaš broj šest. 

Broj jedan - U vašem datumu rođenja postoji naglašena Sunčeva energija. Osobe sa ovim brojem bi trebalo da obrate pažnju na dinamiku i pokrete, jer velika potrošnja energije, malo sna i mnogo stresa mogu izazvati dosta problema sa cirkulacijom, visokim pritiskom i srcem. Preporuka je da više odmarate, a konzumirate voće i povrće.

Broj dva - Imate naglašenu Mesečevu energiju u datumu rođenja. Osobe sa naglašenim brojem 2 imaju probleme sa crevima, grčevima, lošim snom i slabim varenjem. Morate izbegavati stres.

Broj tri - Imate energiju Marsa što rezultira brojnim sukobima. Meditacija, joga, zdrav san i ishrana u velikoj meri  mogu pomoći da se reguliše energija. Trebalo bi da jedete dosta crvenog voća i uzimate različite začine.

Foto: Shutterstock

Pirinač, proso, leblebije, čia seme

Broj četiri - Kod vas je naglašena energija Merkura. Vaše raspoloženje je promenljivo što znači da odnosi sa okolinom nisu stabilni. Osobe sa ovakvom energijom su osetljive, ne bi bilo loše da povremeno idete na psihoterapije koja će vam pomoći da budete jači.

Broj pet - Naglašena energija Jupitera. Najveći neprijatelj zdravlja ovih osoba je što se mnogo umaraju i imaju brz tempo života. Ove osobe bi trebalo da konzumiraju namirnice ljubičaste boje, a za dobar život ključno je mnogo sna i uravnotežena ishrana.

Broj šest - Naglašena energija Venere i mogući problemi sa plućima, kao i pojačana osetljivost. Morate mnogo vremena provoditi na svežem vazduhu, a izbegavajte konzumiranje cigareta. U ishranu treba ubaciti pečurke, smanjiti unos mesa na minimum. Saturn se povezuje sa  specifičnim aromama i biljem koje ima opor ukus. Takođe je poželjno koristiti zelene jabuke, limun ili kruške.

Foto: Shutterstock

Devojka jede zdrav obrok

Broj osam - Naglašena energija Urana što znači problemi sa jetrom i žučnom kesom. Ovakve osobe uglavnom su depresivne, a za njih je ključan odmor. Za osobe sa ovim brojem poželjno je da  konzumiraju što više zelenog povrća, crni čaj i riblje meso.

Broj devet - Naglašena energija Neptuna što označava alergijske probleme, pad imuniteta, groznice i osipe. Ne jedite tešku hranu, već morske plodove, ribu, limun, voće... Ovaj broj u vezi je sa osetljivošću, ovde je od velikog značaja uravnotežen život, bez velikih stresova i emocionalnih uzbuđenja, piše "Najžena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Dr

18.06.2023 19:38

Meni je pomoglo ,ovako sam i uradio kao sto pise.Moj br je 6.

Nane

18.06.2023 21:10

A gde vam je sedmica?

Lola

19.06.2023 17:38

Ako vec stavljate ovakve informacije, onda bar proverite da budu tacne. Znaci tacno se vidi da je ovo neko ko je radio izgresio, da je pogresno ili napisano ili otkucano. 1.Sunce 2.Mesec 3. Jupiter 4.Saturn 5. Merkur 6. Venera 7. Uran 8. Mars 9. Neptun Prijatan dan.

Vera

19.06.2023 18:43

Zasto ste preskocili broj 7, to je moj broj i interesuje me, sta taj broj otkriva o zdravlju