DA LI ĆETE DO KRAJA GODINE ZARADITI BRDO NOVCA? Numerolozi otkrivaju kome sledi veliki dobitak, a ko će sve izgubiti

Autor: N.J.

Lifestyle

03.06.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorkama sve ide malo teže, jer za sve moraju da se pomuče.

DA LI ĆETE DO KRAJA GODINE ZARADITI BRDO NOVCA? Numerolozi otkrivaju kome sledi veliki dobitak, a ko će sve izgubiti

Foto: Shutterstock

U numerologiji svaki broj ima svoju energiju koji utiče na sve oblasti života. Tako ti brojevi utiču na finansije.  Kako izračunati svoj broj?

Sabiranjem svih cifara u datumu rođenja i njihovo svođenje na jednocifreni broj. Evo primera: Ako ste rođeni 12.07.1987. godine uradite sledeće: 1 + 2 + 7+ 1 + 9 + 8 +7 = 35. Zatim dodajte 3 + 5 = 8. Vaš broj je, prema ovom primeru, osam.

Broj 1

Verovatno ćete imati prednost u novcu, ali taj broj nosi i energiju novih početaka, tako da stalno želite da započinjete nešto novo. Nikada ne pozajmljujete, već štedite što je dobro.

Foto: shutterstock

Žena u šopingu

Broj 2

Ovo je jedan od brojeva koji je najmanje srećan kada je reč o finansijama. Ne odražava bogatstvo, zato što vibrira deljenjem i davanjem drugima. Ovakve osobe uvek druge stavljaju ispred sebe.

Broj 3

Osobe koje imaju broj tri uvek su snalažljive kada je novac u pitanju. Ipak, one ne znaju da štede i sve rasipaju. Dakle, kada su bogati to nije ni trajno ni sigurno.

Broj 4

Broj četiri je energija teškog rada jer oni moraju da se pomuče kako bi dobili nešto. Ako nemaju discipline biće im mnogo teško da zadrže neki novac.  Ali uz posvećenost i trud biće sve lakše.

Broj 5

Ovakve osobe u svojoj profesiji su uspešne, a inače su organizovane, napredne… Oni znaju svoje finansijske granice, smatraju da bi trebalo pomoći svima jer će im se dobro delo vratiti.

Foto: pexels.com

Žena zadovoljna svojim radnim mestom

Broj 6

Definitivno ovo je broj obilja! Ovaj broj uglavnom nasleđuje veliko porodično bogatstvo. Oni nikada ne moraju da brinu o prilivu novca i blago njima.  Njihova finansijska situacija je stabilna, bez ekstremnih finansijskih uspona i padova.

Broj 7

Ljudi koji nose ovaj broj su ekscentrični zbog čega su skloni finansijskim izazovima. Gomilaju novac, ali ga i troše, rasipaju se bez problema. Imaju ludu sreću i veruju da će se obogatiti.

Broj 8

Ovaj broj simbolizuje veliko bogatstvo s jedne strane, ali i ekstremne gubitke s druge strane. Poruka je da morate potrošiti novac da biste ga zaradili, deluje jednostavno, ali nije.

Broj 9

Ovaj broj bez mnogo napora privlači novac. Ne mora mnogo da ulaže niti da se muči, jednostavno su kao magnet za pare. Devetke su dobrotvori, nije im žao da daju kad imaju, pa im bogatstvo ne traje dugo, piše “Najžena”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading